Samen van waarde

Jannes van der Sleedenhuis

Verblijf in een vestiging van het Jannes van der Sleedenhuis

Als zelfstandig thuiswonen niet meer gaat, dan kunt u wonen in een van de woonzorgcentra van het Jannes van der Sleedenhuis in Hoogeveen. Er zijn vijf locaties met mooie appartementen waar kleinschaligheid, professionele en liefdevolle zorg voorop staan. Uw appartement kunt u naar eigen smaak en stijl inrichten. Onze medewerkers kunnen u 24 uur per dag ondersteuning en behandeling bieden.

Samen kijken naar uw wensen

Samen met u en uw naasten wordt gekeken naar wat uw wensen zijn, welke noodzakelijk zijn en hoe wij u de zorg het beste kunnen aanbieden. Cliënten in het Jannes van der Sleedenhuis wonen en leven in kleine woonleefgroepen, waarmee privacy van het eigen appartement gecombineerd wordt met de structuur, opvang en de dagelijkse activiteiten binnen de woonleefgroep.

Faciliteiten woonzorgcentrum

Alle algemene voorzieningen in het woonzorgcentrum staan ook ter beschikking voor inwoners van de wijk of de buurt. U kunt daarbij bijvoorbeeld denken aan ons restaurant, het activiteitenaanbod en advies en informatie. Ontmoeting, verbinding, ondersteuning; zo willen wij u helpen uw zelfstandigheid zoveel en zo lang mogelijk te behouden en te leven zoals u dat wenst.

Vestigingen Jannes van der Sleedenhuis Hoogeveen

Meer informatie over de Jannes van der Sleedenhuis vestigingen?

Neem dan contact op met medewerkers van ons klantadviescentrum.

Algemeen
Tel. 0528 200 200
info@nncz.nl

Klantadviescentrum
Tel. 0528 200 205
klantadvies@nncz.nl

Onze privacyverklaring vindt u hier.