A
A
A

Grijpskerk e.o.

In Grijpskerk en omgeving biedt de NNCZ verschillende diensten en werken we nauw samen met het multifunctioneel centrum en de Dorpsraad Grijpskerk. 

Door de verbinding en de samenwerking met het MFC en de dorpsraad is het mogelijk om langer in uw eigen vertrouwde omgeving te kunnen blijven wonen en kan een voorziening als De Nieuwe Wierde blijven bestaan. 

De Nieuwe Wierde is een ontmoetingsplek voor inwoners van Grijpskerk en omgeving. Iedereen kan gebruik maken van de voorzieningen die De Nieuwe Wierde biedt zoals het restaurant, de bibliotheek en de zalen. Ook het verbinden van informele zorg (geleverd door mantelzorgers, vrijwilligers en dorpsgenoten) en professionele zorg kan door deze intense samenwerking goed worden vormgegeven, waardoor we samen tot meer in staat zijn dan ieder voor zich. 

Ook bieden wij professionele zorg bij het burgerkrachtinitiatief Hospice Vredeborgh in Leek. Het hospice is een voorziening voor Leek en omgeving waar mensen in de laatste fase van hun leven, indien het thuis niet meer gaat, op een fijne manier opgevangen worden.

Diensten in Grijpskerk e.o.

Zelfstandig wonen

Volledig zelfstandig wonen kan in een van onze aanleunwoningen in Grijpskerk.
Lees verder

Thuiszorg Grijpskerk e.o.

Kunt u zelfstandig wonen, maar heeft u ondersteuning nodig? Thuiszorg Grijpskerk e.o. levert zorg thuis.
Lees verder

Woonzorgcentrum De Nieuwe Wierde

Als zelfstandig wonen niet meer gaat, kunt u wonen in De Nieuwe Wierde met 24-uurszorg.
Lees verder

Personenalarmering

Maak met één druk op de knop contact.
Lees verder
"Door zorg en ondersteuning kan ik langer thuis blijven wonen"

Met behulp van naasten, én zorg en ondersteuning van de NNCZ is het mogelijk om in de vertrouwde omgeving te blijven wonen.

"Ik krijg de specialistische zorg die ik nodig heb en kan in het dorp blijven wonen"

De woonzorgcentra bieden 24-uurs zorg en zijn ontmoetingsplekken voor dorps- en wijkbewoners.

"Ik ga het huis weer uit en ontmoet mensen. Het brengt structuur in mijn leven."

Met de dagontmoeting wil de NNCZ dorp- en wijkbewoners een zinvolle dag bieden, door ze van waarde te laten zijn en deel te laten nemen aan de maatschappij.

Contactformulier

Wilt u meer informatie of heeft u nog vragen naar aanleiding van het lezen van de tekst? Vul dan het contactformulier in. We nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.
Contactformulier