A
A
A

Woonzorgcentrum Jannes van der Sleedenhuis De Vecht

Het mooie nieuwe gebouw De Vecht staat in de wijk De Weide in Hoogeveen. Het gebouw is omgeven door water en heeft op de hogere etages prachtig uitzicht over de wijk.

Het woonzorgcentrum combineert prettig, kleinschalig wonen met een goede zorgomgeving. Ook gezamenlijk verblijf met partner is mogelijk. Voor naasten en andere betrokkenen is er de mogelijkheid om te blijven logeren, inclusief maaltijdvoorziening.

Contact

Contactgegevens Jannes van der Sleedenhuis De Vecht

Vecht 3

7908 HV Hoogeveen

Tel: 0528 200 270

Bewoners van het woonzorgcentrum wonen en leven in kleine woongroepen, waardoor het eigen ritme en de eigen voorkeuren aangehouden worden. Iedereen die behoefte heeft aan zorg of ontspanning is in De Vecht goed op zijn of haar plek. Of dit nu in het woonzorgcentrum is of aan huis in de vorm van thuiszorg.

Er zijn verscheidene voorzieningen in het gebouw aanwezig zoals een kapsalon, een winkeltje en een restaurant. In het woonzorgcentrum zijn daarnaast inleunwoningen gevestigd voor mensen die zorg nodig hebben of afhankelijk zijn van zorg voor een partner. Zo kunnen zij zelfstandig blijven wonen en toch rekenen op de zorg die nodig is. Locatie De Vecht is een centraal punt voor ouderen in de Hoogeveense wijk De Weide. Iedereen is welkom om hier de dag door te brengen.

Bent u benieuwd hoe onze woonzorgcentra er van binnen uitzien? U kunt in al onze vestigingen rondkijken via een virtuele rondleiding. Als u op de foto hieronder klikt, opent de tour door het Woonzorgcentrum Jannes van der Sleedenhuis De Vecht vanzelf!

Beschikbare woningen De Vecht

 

De Vecht Aantal wachtenden
Zorg met verblijf
Psychogeriatrie 2
Somatiek 3

Laatst bijgewerkt: juli 2024

Meer informatie over woonzorgcentrum De Vecht?

Neem dan contact op met medewerkers van ons klantadviescentrum.

Algemeen
Tel. 0528 200 200
info@nncz.nl

Klantadviescentrum
Tel. 0528 200 205
klantadvies@nncz.nl

Onze privacyverklaring vindt u hier.

Zorgaanbod

De NNCZ biedt u alles op het gebied van zorg en ondersteuning. Van gezamenlijke activiteiten en handige diensten tot specialistische zorg en behandeling. Met de juiste ondersteuning willen wij u helpen op uw vertrouwde plek oud te worden. Maar lukt thuis wonen niet meer, dan bent u van harte welkom in ons woonzorgcentrum.

"Door zorg en ondersteuning kan ik langer thuis blijven wonen"

Met behulp van naasten, én zorg en ondersteuning van de NNCZ is het mogelijk om in de vertrouwde omgeving te blijven wonen.

"Ik krijg de specialistische zorg die ik nodig heb en kan in het dorp blijven wonen"

De woonzorgcentra bieden 24-uurs zorg en zijn ontmoetingsplekken voor dorps- en wijkbewoners.

"Ik ga het huis weer uit en ontmoet mensen. Het brengt structuur in mijn leven."

Met de dagontmoeting wil de NNCZ dorp- en wijkbewoners een zinvolle dag bieden, door ze van waarde te laten zijn en deel te laten nemen aan de maatschappij.

Contactformulier

Wilt u meer informatie of heeft u nog vragen naar aanleiding van het lezen van de tekst? Vul dan het contactformulier in. We nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.
Contactformulier