A
A
A

Gepubliceerd op 27 februari,2024

Campagne ‘Zelfstandig thuis met vertrouwen’ van start

Campagne ‘Zelfstandig thuis met vertrouwen’ van start

Gepubliceerd op 27 februari,2024

In een campagne die op maandag 26 februari van start is gegaan, vragen zestien ouderenzorgorganisaties aandacht voor de inzet van technologische hulpmiddelen. Ook de NNCZ doet mee.

De campagne is gestart om meer ouderen te laten zien hoe bepaalde technologie hun leven makkelijker kan maken. Met de juiste (digitale) hulpmiddelen kunnen ouderen langer veilig en vertrouwd thuis blijven wonen.

Voorbeelden van middelen waar men gebruik van kan maken, zijn de druppelbril, medicijndispenser, steunkous-aantrekhulp en beeldzorg om zo lang mogelijk thuis te blijven wonen. Ook biedt domotica in de vorm van Google Home of een slimme deurbel vaak uitkomst.

Bent u nieuwsgierig naar de toekomst van zelfstandig wonen, met gemak en zorg binnen handbereik? Kijk op www.thuismetvertrouwen.nl voor meer informatie en slimme oplossingen. Daar kunt u ook de brochure met inspirerende verhalen van gebruikers lezen.

Wilt u dit artikel delen?

Zorgaanbod

De NNCZ biedt u alles op het gebied van zorg en ondersteuning. Van gezamenlijke activiteiten en handige diensten tot specialistische zorg en behandeling. Met de juiste ondersteuning willen wij u helpen op uw vertrouwde plek oud te worden. Maar lukt thuis wonen niet meer, dan bent u van harte welkom in ons woonzorgcentrum.

Magazine NNCZ dichtbij

Wilt u het magazine NNCZ Dichtbij per mail ontvangen? Schrijf u dan hieronder in. Zodra er een nieuwe uitgave van het magazine verschijnt ontvangt u deze per mail.

Magazine NNCZ Dichtbij