A
A
A

Stichting Vrienden

Vriendenstichtingen zijn onafhankelijke stichtingen, met als doel het welzijn van de cliënten te ondersteunen. Zij zijn daarom aangemerkt als Algemeen Nut Beogende Instelling (afgekort tot ANBI).

Iedereen die cliënten in onze woonzorgcentra een warm hart toedraagt, kan vriend worden. Ook bedrijven of organisaties kunnen vriend worden.

Waarom is er een Stichting Vrienden?

Iedere zorgorganisatie beschikt over een budget. Uit dit budget worden alle reguliere kosten (voeding, energie, salarissen etc.) betaald. Het budget voorziet echter niet in de financiering van extra activiteiten ten behoeve van de bewoners. Een goed voorbeeld hiervan is onze bus die dagelijks bewoners kan vervoeren. Zeer geschikt voor diegene die moeilijk ter been zijn en rolstoelgebruikers. De ondersteuning van de Vrienden voorziet ook in bijdragen ten behoeve van aanschaf van bv meubilair, geluidsapparatuur of aankleding van verblijven. Kortom: waardevolle aanvullingen daar waar het budget net niet toereikend is.

Meer informatie of donateur worden?

Mocht u meer informatie willen ontvangen of vriend willen worden, neemt u dan contact op met de Stichting Vrienden middels onderstaand contactformulier.

Stichting vrienden formulier

Contactformulier

Wilt u meer informatie of heeft u nog vragen naar aanleiding van het lezen van de tekst? Vul dan het contactformulier in. We nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.
Contactformulier

Zorgaanbod

De NNCZ biedt u alles op het gebied van zorg en ondersteuning. Van gezamenlijke activiteiten en handige diensten tot specialistische zorg en behandeling. Met de juiste ondersteuning willen wij u helpen op uw vertrouwde plek oud te worden. Maar lukt thuis wonen niet meer, dan bent u van harte welkom in ons woonzorgcentrum.

Dorpen en wijken

We zijn er voor inwoners van wijken en dorpen die aangeven ondersteuning nodig te hebben. Daarvoor leveren we diensten op het gebied van wonen, welzijn en zorg.

Grijpskerk e.o.

Burgerinitiatief en professionele zorg in Grijpskerk en omgeving.

Bekijk Grijpskerk e.o.

Haren e.o.

Zo lang mogelijk wonen en participeren in Haren en omgeving.

Bekijk Haren e.o.

Hollandscheveld e.o.

Wonen met zorg en ondersteuning in Hollandscheveld en omgeving.

Bekijk Hollandscheveld e.o.

Hoogeveen e.o.

Buurtgerichte zorg en ondersteuning in Hoogeveen en omgeving.

Bekijk Hoogeveen e.o.

Noordbroek e.o.

Professionele zorg en noaberschap in Noordbroek en omgeving

Bekijk Noordbroek e.o.

Vledder e.o.

Levensloopbestendig wonen in Vledder en omgeving.

Bekijk Vledder e.o.
"Door zorg en ondersteuning kan ik langer thuis blijven wonen"

Met behulp van naasten, én zorg en ondersteuning van de NNCZ is het mogelijk om in de vertrouwde omgeving te blijven wonen.

"Ik krijg de specialistische zorg die ik nodig heb en kan in het dorp blijven wonen"

De woonzorgcentra bieden 24-uurs zorg en zijn ontmoetingsplekken voor dorps- en wijkbewoners.

"Ik ga het huis weer uit en ontmoet mensen. Het brengt structuur in mijn leven."

Met de dagontmoeting wil de NNCZ dorp- en wijkbewoners een zinvolle dag bieden, door ze van waarde te laten zijn en deel te laten nemen aan de maatschappij.