A
A
A

Hollandscheveld e.o.

De NNCZ wil in Hollandscheveld en omgeving een vangnet bieden voor kwetsbare medemensen door het leveren van zorg en ondersteuning.

U kunt bij ons terecht voor dagontmoeting, Thuiszorg Hollandscheveld e.o., aanleunwoningen en, als zelfstandig wonen niet meer mogelijk is, 24 uurszorg en behandeling in Woonzorgcentrum Beatrix.

De NNCZ doet in Hollandscheveld mee met het project Domeinoverstijgend Samenwerken (DOS). Een bijzonder en uniek project dat het mogelijk wil maken om voor alle vragen rondom zorg en hulp bij één loket terecht te kunnen en hulp meer passend op de individuele vraag te kunnen bieden. Hierdoor is het mogelijk om langer in je vertrouwde omgeving te blijven wonen.

Het heeft voor veel mensen grote impact als je uit je sociale omgeving geplaatst wordt. Geen vertrouwde mensen meer om je heen, geen buren die even binnenlopen, geen club of kerk in de buurt waar je gewend was naartoe te gaan. Het is daarom heel belangrijk dat mensen in de laatste fase van het leven in hun eigen vertrouwde omgeving kunnen blijven wonen, zo nodig met veel thuiszorg. Voor wie dit echt niet mogelijk is zijn er woonzorgcentra zoals Woonzorgcentrum Beatrix, waarbij we zullen proberen iemand onderdeel van zijn/haar omgeving te laten zijn, zodat niet alle contacten worden verbroken en iemand zich nog steeds onderdeel voelt van de maatschappij.

Diensten in Hollandscheveld e.o.

Zelfstandig wonen

Volledig zelfstandig wonen kan in een van onze aanleunwoningen in Hollandscheveld.
Lees verder

Thuiszorg Hollandscheveld

Zelfstandig wonen met ondersteuning thuis.
Lees verder

Dagontmoeting Hollandscheveld

Wilt u een zinvolle dag samen met andere dorpsbewoners? Kom dan naar de dagontmoeting.
Lees verder

Woonzorgcentrum Beatrix

Als zelfstandig thuiswonen niet meer gaat, dan kunt u wonen in Woonzorgcentrum Beatrix.
Lees verder

Personenalarmering

NNCZ ondersteunt u graag zodat u langer thuis kunt blijven wonen in uw vertrouwde omgeving.
Lees verder
"Door zorg en ondersteuning kan ik langer thuis blijven wonen"

Met behulp van naasten, én zorg en ondersteuning van de NNCZ is het mogelijk om in de vertrouwde omgeving te blijven wonen.

"Ik krijg de specialistische zorg die ik nodig heb en kan in het dorp blijven wonen"

De woonzorgcentra bieden 24-uurs zorg en zijn ontmoetingsplekken voor dorps- en wijkbewoners.

"Ik ga het huis weer uit en ontmoet mensen. Het brengt structuur in mijn leven."

Met de dagontmoeting wil de NNCZ dorp- en wijkbewoners een zinvolle dag bieden, door ze van waarde te laten zijn en deel te laten nemen aan de maatschappij.

Contactformulier

Wilt u meer informatie of heeft u nog vragen naar aanleiding van het lezen van de tekst? Vul dan het contactformulier in. We nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.
Contactformulier