A
A
A

Over de NNCZ

De NNCZ is een professionele zorgorganisatie in Hoogeveen, Hollandscheveld e.o., Haren e.o., Grijpskerk e.o., Noordbroek e.o. en Vledder e.o. We bieden u ondersteuning op het gebied van wonen, thuiszorg, dienstverlening, verpleging, verzorging en behandeling. Samen met u en uw naasten kijken we naar de beste vorm van ondersteuning, zodat u zo lang mogelijk, zo zelfstandig mogelijk kunt blijven leven en wonen. De NNCZ steunt burger- en bewonersinitiatieven. Daarom heeft bewonersinitiatief Schots & Scheef in Groningen gekozen voor zorg van de NNCZ. Kijk voor meer informatie op www.schotsenscheef.nl. Ook levert de NNCZ de professionele zorg bij Hospice Vredeborgh in Leek www.hospicevredeborgh.nl

Bij ons komen verschillende aspecten van wonen, welzijn en zorg samen, waarbij uw eigen situatie het uitgangspunt is. Het welbevinden van onze cliënten staat altijd voorop. We stimuleren de zelfredzaamheid van cliënten en begeleiden in het maken van keuzes. Daar waar nodig bieden we ondersteuning of helpen we ondersteuning te organiseren.

We vinden het belangrijk dat mensen zelf keuzes maken en de gekozen leefwijzen blijven voortzetten, thuis of in een van onze woonvormen. Waarbij iedereen, ongeacht levensfase, mogelijkheden of beperkingen, een waardevol bestaan leidt.

De NNCZ biedt u alles op het gebied van zorg en ondersteuning. Van gezamenlijke activiteiten en handige diensten tot specialistische zorg en behandeling. Met de juiste ondersteuning willen wij u helpen op uw vertrouwde plek oud te worden. Maar lukt thuis wonen niet meer, dan bent u van harte welkom in ons woonzorgcentrum. Leven zoals u dat wilt, dat is ons uitgangspunt. Samen met u kijken we naar de voor u beste vorm van zorg. Immers: samen zijn we van waarde!

Contactformulier

Wilt u meer informatie of heeft u nog vragen naar aanleiding van het lezen van de tekst? Vul dan het contactformulier in. We nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.
Contactformulier

Zorgaanbod

De NNCZ biedt u alles op het gebied van zorg en ondersteuning. Van gezamenlijke activiteiten en handige diensten tot specialistische zorg en behandeling. Met de juiste ondersteuning willen wij u helpen op uw vertrouwde plek oud te worden. Maar lukt thuis wonen niet meer, dan bent u van harte welkom in ons woonzorgcentrum.

Dorpen en wijken

We zijn er voor inwoners van wijken en dorpen die aangeven ondersteuning nodig te hebben. Daarvoor leveren we diensten op het gebied van wonen, welzijn en zorg.

Grijpskerk e.o.

Burgerinitiatief en professionele zorg in Grijpskerk en omgeving.

Bekijk Grijpskerk e.o.

Haren e.o.

Zo lang mogelijk wonen en participeren in Haren en omgeving.

Bekijk Haren e.o.

Hollandscheveld e.o.

Wonen met zorg en ondersteuning in Hollandscheveld en omgeving.

Bekijk Hollandscheveld e.o.

Hoogeveen e.o.

Buurtgerichte zorg en ondersteuning in Hoogeveen en omgeving.

Bekijk Hoogeveen e.o.

Noordbroek e.o.

Professionele zorg en noaberschap in Noordbroek en omgeving

Bekijk Noordbroek e.o.

Vledder e.o.

Levensloopbestendig wonen in Vledder en omgeving.

Bekijk Vledder e.o.
"Door zorg en ondersteuning kan ik langer thuis blijven wonen"

Met behulp van naasten, én zorg en ondersteuning van de NNCZ is het mogelijk om in de vertrouwde omgeving te blijven wonen.

"Ik krijg de specialistische zorg die ik nodig heb en kan in het dorp blijven wonen"

De woonzorgcentra bieden 24-uurs zorg en zijn ontmoetingsplekken voor dorps- en wijkbewoners.

"Ik ga het huis weer uit en ontmoet mensen. Het brengt structuur in mijn leven."

Met de dagontmoeting wil de NNCZ dorp- en wijkbewoners een zinvolle dag bieden, door ze van waarde te laten zijn en deel te laten nemen aan de maatschappij.