A
A
A

Woonzorgcentrum Jannes van der Sleedenhuis De Kaap

In het centrum van Hoogeveen vindt u het Jannes van der Sleedenhuis De Kaap. Comfortabele woningen waar u in woongroepen of zelfstandig kunt wonen, met als u dat nodig heeft ondersteuning op het gebied van wonen, welzijn en zorg.

Ook gezamenlijk verblijf met partner is mogelijk. Voor naasten en andere betrokkenen is er de mogelijkheid om te blijven logeren, inclusief maaltijdvoorziening.

Contact

Contactgegevens Jannes van der Sleedenhuis De Kaap

Het Haagje 85

7902 LD Hoogeveen

Tel: 0528 200 515

Het gebouw is centraal gelegen en staat dichtbij het winkelcentrum van Hoogeveen. Naast een prachtige binnentuin en een ondergrondse parkeergarage, biedt het gebouw diverse faciliteiten zoals een restaurant. Ook het Herstelhotel Hoogeveen is in het woonzorgcentrum gevestigd.

Bent u benieuwd hoe onze woonzorgcentra er van binnen uitzien? U kunt in al onze vestigingen rondkijken via een virtuele rondleiding. Als u op de foto hieronder klikt, opent de tour door het Woonzorgcentrum Jannes van der Sleedenhuis De Kaap vanzelf!

Beschikbare woningen De Kaap

 

De Kaap Aantal wachtenden
Zorg met verblijf
Psychogeriatrie 4
Somatiek 3

Laatst bijgewerkt: 02/08/2023

Meer informatie over woonzorgcentrum Krakeel?

Neem dan contact op met medewerkers van ons klantadviescentrum.

Algemeen
Tel. 0528 200 200
info@nncz.nl

Klantadviescentrum
Tel. 0528 200 205
klantadvies@nncz.nl

Onze privacyverklaring vindt u hier.

Zorgaanbod

De NNCZ biedt u alles op het gebied van zorg en ondersteuning. Van gezamenlijke activiteiten en handige diensten tot specialistische zorg en behandeling. Met de juiste ondersteuning willen wij u helpen op uw vertrouwde plek oud te worden. Maar lukt thuis wonen niet meer, dan bent u van harte welkom in ons woonzorgcentrum.

"Door zorg en ondersteuning kan ik langer thuis blijven wonen"

Met behulp van naasten, én zorg en ondersteuning van de NNCZ is het mogelijk om in de vertrouwde omgeving te blijven wonen.

"Ik krijg de specialistische zorg die ik nodig heb en kan in het dorp blijven wonen"

De woonzorgcentra bieden 24-uurs zorg en zijn ontmoetingsplekken voor dorps- en wijkbewoners.

"Ik ga het huis weer uit en ontmoet mensen. Het brengt structuur in mijn leven."

Met de dagontmoeting wil de NNCZ dorp- en wijkbewoners een zinvolle dag bieden, door ze van waarde te laten zijn en deel te laten nemen aan de maatschappij.

Contactformulier

Wilt u meer informatie of heeft u nog vragen naar aanleiding van het lezen van de tekst? Vul dan het contactformulier in. We nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.
Contactformulier