A
A
A

Woonzorgcentrum Jannes van der Sleedenhuis Krakeel

In de wijk Krakeel staat sinds najaar 2016 een nieuw woonzorgcentrum. Comfortabele woningen waar u in woongroepen of zelfstandig kunt wonen, met ondersteuning op het gebied van, welzijn en zorg.

Ook gezamenlijk verblijf met partner is mogelijk. Voor naasten en andere betrokkenen is er de mogelijkheid om te blijven logeren, inclusief maaltijdvoorziening.

Contact

Contactgegevens Jannes van der Sleedenhuis Krakeel

Grote Beer 12

7904 LW Hoogeveen

Tel: 0528 200 500

Er zijn 18 aanleuncomplexen en 36 zorgeenheden. Het gebouw staat in het hart van het centrum Krakeel. Diverse winkels en voorzieningen zijn binnen handbereik. Onder het woonzorgcentrum is een grote supermarkt.

Bent u benieuwd hoe onze woonzorgcentra er van binnen uitzien? U kunt in al onze vestigingen rondkijken via een virtuele rondleiding. Als u op de foto hieronder klikt, opent de tour door het Woonzorgcentrum Jannes van der Sleedenhuis Krakeel vanzelf!

Beschikbare woningen Krakeel

 

Krakeel Aantal wachtenden
Zorg met verblijf
Psychogeriatrie 4
Somatiek 3

Laatst bijgewerkt: mei 2024

Meer informatie over woonzorgcentrum Krakeel?

Neem dan contact op met medewerkers van ons klantadviescentrum.

Algemeen
Tel. 0528 200 200
info@nncz.nl

Klantadviescentrum
Tel. 0528 200 205
klantadvies@nncz.nl

Onze privacyverklaring vindt u hier.

Zorgaanbod

De NNCZ biedt u alles op het gebied van zorg en ondersteuning. Van gezamenlijke activiteiten en handige diensten tot specialistische zorg en behandeling. Met de juiste ondersteuning willen wij u helpen op uw vertrouwde plek oud te worden. Maar lukt thuis wonen niet meer, dan bent u van harte welkom in ons woonzorgcentrum.

"Door zorg en ondersteuning kan ik langer thuis blijven wonen"

Met behulp van naasten, én zorg en ondersteuning van de NNCZ is het mogelijk om in de vertrouwde omgeving te blijven wonen.

"Ik krijg de specialistische zorg die ik nodig heb en kan in het dorp blijven wonen"

De woonzorgcentra bieden 24-uurs zorg en zijn ontmoetingsplekken voor dorps- en wijkbewoners.

"Ik ga het huis weer uit en ontmoet mensen. Het brengt structuur in mijn leven."

Met de dagontmoeting wil de NNCZ dorp- en wijkbewoners een zinvolle dag bieden, door ze van waarde te laten zijn en deel te laten nemen aan de maatschappij.

Contactformulier

Wilt u meer informatie of heeft u nog vragen naar aanleiding van het lezen van de tekst? Vul dan het contactformulier in. We nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.
Contactformulier