A
A
A

Woonzorgcentrum Jannes van der Sleedenhuis Wolfsbos

Het Jannes van der Sleedenhuis Wolfsbos vormt een centraal punt voor ouderen uit de omgeving. De Wolfsbos maakt graag deel uit van de wijk en probeert met alle activiteiten de wijk zoveel mogelijk te betrekken bij het woonzorgcentrum.

Het woonzorgcentrum biedt woningen voor mensen met verschillende behoeften aan zorg. Het leven in kleine woongroepen, kleinschalig wonen, staat daarbij centraal. De kwaliteit van het leven en de regie over het eigen leven houden staan voorop. Ook gezamenlijk verblijf met partner is mogelijk. Voor naasten en andere betrokkenen is er de mogelijkheid om te blijven logeren, inclusief maaltijdvoorziening.

Contact

Contactgegevens Jannes van der Sleedenhuis Wolfsbos

Valkenlaan 5

7905 AA Hoogeveen

Tel: 0528 200 285

De Wolfsbos is gelegen in de Groene Driehoek, het gebied tussen Wolfbosstraat, Valkenlaan en Meester Cramerweg. In het gebouw bevinden zich verschillende voorzieningen waar iedereen gebruik van kan maken zoals een kapsalon, een restaurant en een kleine winkel. Ook bewoners uit de buurt zijn hier van harte welkom.

Bent u benieuwd hoe onze woonzorgcentra er van binnen uitzien? U kunt in al onze vestigingen rondkijken via een virtuele rondleiding. Als u op de foto hieronder klikt, opent de tour door het Woonzorgcentrum Jannes van der Sleedenhuis Wolfsbos vanzelf!

Beschikbare woningen Wolfsbos

 

Wolfsbos Aantal wachtenden
Zorg met verblijf
Psychogeriatrie 3
Somatiek 4

Laatst bijgewerkt: juni 2024

Meer informatie over woonzorgcentrum Wolfsbos?

Neem dan contact op met medewerkers van ons klantadviescentrum.

Algemeen
Tel. 0528 200 200
info@nncz.nl

Klantadviescentrum
Tel. 0528 200 205
klantadvies@nncz.nl

Onze privacyverklaring vindt u hier.

Zorgaanbod

De NNCZ biedt u alles op het gebied van zorg en ondersteuning. Van gezamenlijke activiteiten en handige diensten tot specialistische zorg en behandeling. Met de juiste ondersteuning willen wij u helpen op uw vertrouwde plek oud te worden. Maar lukt thuis wonen niet meer, dan bent u van harte welkom in ons woonzorgcentrum.

"Door zorg en ondersteuning kan ik langer thuis blijven wonen"

Met behulp van naasten, én zorg en ondersteuning van de NNCZ is het mogelijk om in de vertrouwde omgeving te blijven wonen.

"Ik krijg de specialistische zorg die ik nodig heb en kan in het dorp blijven wonen"

De woonzorgcentra bieden 24-uurs zorg en zijn ontmoetingsplekken voor dorps- en wijkbewoners.

"Ik ga het huis weer uit en ontmoet mensen. Het brengt structuur in mijn leven."

Met de dagontmoeting wil de NNCZ dorp- en wijkbewoners een zinvolle dag bieden, door ze van waarde te laten zijn en deel te laten nemen aan de maatschappij.

Contactformulier

Wilt u meer informatie of heeft u nog vragen naar aanleiding van het lezen van de tekst? Vul dan het contactformulier in. We nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.
Contactformulier