Thuiszorg Hoogeveen - Hollandscheveld - Haren

Thuiszorg

Thuiszorg in Hollandscheveld, Hoogeveen, Haren, Grijpskerk en Noordbroek e.o.

Kunt u nog zelfstandig wonen, maar bent u wel afhankelijk van ondersteuning? Thuiszorg van de NNCZ levert diensten en zorg bij u thuis in Hollandscheveld-, Hoogeveen-, Haren-, Grijpskerk-, Noordbroek en omstreken. We begeleiden mensen die het moeilijk vinden om hun dagelijks leven goed in te richten en bieden huishoudelijke hulp, verzorging, verpleging en begeleiding. U ontvangt altijd zorg van een zorgmedewerker bij u uit de buurt. We hebben alles in huis om u zolang mogelijk thuis te laten wonen zodat u vanuit de vertrouwde plek kunt (blijven) deelnemen aan de samenleving.

Vanzelfsprekend goede en persoonlijke zorg

Goede en persoonlijke zorg vinden wij vanzelfsprekend. Het allerbelangrijkste vinden wij dat u zich thuis voelt en u de regie over uw eigen leven behoudt. Dat doen wij door goed te luisteren naar wensen en verlangens. We zijn daarbij creatief en denken in mogelijkheden. Samen met u en uw naasten, familie of mantelzorgers organiseren we samen de best passende vorm van zorg en diensten.

Afgestemd op uw wensen

De zorg die we u bieden is afgestemd op uw persoonlijke omstandigheden, uw eigen mogelijkheden en de mogelijkheden in en vanuit uw eigen omgeving en thuissituatie. We overleggen met u welke ondersteuning dat is. Wat is haalbaar, wat is noodzakelijk, wat is wenselijk? Regelmatig bespreken we met u of alles naar wens verloopt, want misschien zijn er zaken die aangepast moeten worden.

Samenwerking in de buurt

Thuiszorg Hollandscheveld, Hoogeveen, Haren, Grijpskerk en Noordbroek werken nauw samen met meerdere disciplines van de gezondheidszorg bij u in de buurt, zoals de huisarts en apotheek.

Meer informatie over thuiszorg bij de NNCZ?

Neem dan contact met ons op door onderstaand contactformulier in te vullen. U ontvangt zo spoedig mogelijk een reactie van ons. Onze privacyverklaring vindt u hier.

    Naam*

    E-mail *

    Telefoon

    Uw bericht