A
A
A

Thuiszorg Grijpskerk e.o.

Kunt u nog zelfstandig wonen, maar bent u wel afhankelijk van ondersteuning? Thuiszorg Grijpskerk en omgeving levert diensten en zorg bij u thuis. We begeleiden mensen die het moeilijk vinden om hun dagelijks leven goed in te richten en bieden huishoudelijke hulp, verzorging, verpleging en begeleiding in o.a. de gemeente Westerkwartier.

U ontvangt altijd zorg van een zorgmedewerker bij u uit de buurt. We hebben alles in huis om u zolang mogelijk thuis te laten wonen zodat u vanuit de vertrouwde plek kunt (blijven) deelnemen aan de samenleving.

Contact

Vanzelfsprekend goede en persoonlijke zorg

Goede en persoonlijke zorg vinden wij vanzelfsprekend. Het allerbelangrijkste vinden wij dat u zich thuis voelt en u de regie over uw eigen leven behoudt. Dat doen wij door goed te luisteren naar wensen en verlangens. We zijn daarbij creatief en denken in mogelijkheden. Samen met u en uw naasten, familie of mantelzorgers organiseren we samen de best passende vorm van zorg en diensten.

Thuiszorg Grijpskerk kijkt naar uw wensen

De zorg die we u bieden is afgestemd op uw persoonlijke omstandigheden, uw eigen mogelijkheden en de mogelijkheden in en vanuit uw eigen omgeving en thuissituatie. We overleggen met u welke ondersteuning dat is. Wat is haalbaar, wat is noodzakelijk, wat is wenselijk? Regelmatig bespreken we met u of alles naar wens verloopt, want misschien zijn er zaken die aangepast moeten worden.

Samenwerking Thuiszorg Grijpskerk

Thuiszorg Grijpskerk werkt nauw samen met meerdere disciplines van de gezondheidszorg bij u in de buurt, zoals de huisarts en apotheek.

Wachtlijst Thuiszorg Grijpskerk e.o.

 

Thuiszorg Grijpskerk Geen wachtlijst
Casemanagement dementie* Geen wachtlijst

Laatst bijgewerkt: juli 2024

*Iedereen bij wie de diagnose alzheimer of dementie is vastgesteld heeft recht op een casemanager. De casemanager is er ook voor de mantelzorger. De casemanager:

  • Helpt bij het vinden van de weg in de ingewikkelde wereld van zorg en welzijn;
  • Helpt bij het regelen van zorg;
  • Het bieden van emotionele begeleiding.

Kijk voor meer informatie op de website van Alzheimer Nederland.

Meer informatie over Thuiszorg Grijpskerk?

Neem dan contact met ons op.

Zorgaanbod

De NNCZ biedt u alles op het gebied van zorg en ondersteuning. Van gezamenlijke activiteiten en handige diensten tot specialistische zorg en behandeling. Met de juiste ondersteuning willen wij u helpen op uw vertrouwde plek oud te worden. Maar lukt thuis wonen niet meer, dan bent u van harte welkom in ons woonzorgcentrum.

"Door zorg en ondersteuning kan ik langer thuis blijven wonen"

Met behulp van naasten, én zorg en ondersteuning van de NNCZ is het mogelijk om in de vertrouwde omgeving te blijven wonen.

"Ik krijg de specialistische zorg die ik nodig heb en kan in het dorp blijven wonen"

De woonzorgcentra bieden 24-uurs zorg en zijn ontmoetingsplekken voor dorps- en wijkbewoners.

"Ik ga het huis weer uit en ontmoet mensen. Het brengt structuur in mijn leven."

Met de dagontmoeting wil de NNCZ dorp- en wijkbewoners een zinvolle dag bieden, door ze van waarde te laten zijn en deel te laten nemen aan de maatschappij.

Contactformulier

Wilt u meer informatie of heeft u nog vragen naar aanleiding van het lezen van de tekst? Vul dan het contactformulier in. We nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.
Contactformulier