A
A
A

Gepubliceerd op 19 augustus,2016

Opening/open huis Jannes van der Sleedenhuis Krakeel

Opening/open huis Jannes van der Sleedenhuis Krakeel

Gepubliceerd op 19 augustus,2016

Zaterdag 17 september

Op zaterdag 17 september vindt de officiële opening van het Jannes van der Sleedenhuis, Krakeel plaats. Met deze opening komt een einde aan het Wijkontwikkelingsplan (“WOP Krakeel”) voor Centrumgebied Krakeel. De feestelijke dag wordt samen met andere organisaties die de wijk Krakeel een warm hart toedragen en buurtbewoners georganiseerd en gevierd. 

De opening vindt plaats op het plein tussen het Jannes van der Sleedenhuis Krakeel en MFC de Magneet aan de Grote Beer in Hoogeveen.

Programma:

10.00 uur – Toespraken Erik Giethoorn, wethouder van gemeente Hoogeveen en Nicole Peeters, directeur-bestuurder Woonconcept

10.15 uur – Onthulling standbeeld

10.30 uur – Toespraak Roeli Mossel, directeur-bestuurder NNCZ

10.35 uur – Opening Jannes van der Sleedenhuis, Krakeel

10.45 – 17.00 uur –  Open huis Jannes van der Sleedenhuis, Krakeel

10.45 – 23.00 uur – Wijkfestival (kijk voor meer informatie op www.facebook.nl/wijkfestivalkrakeel)

Betrokkenen en buurtgenoten nodigen wij van harte uit om dit samen te komen vieren.

De winkels in Centrumgebied Krakeel zijn deze dag gewoon geopend. In verband met de te verwachten drukte adviseren wij u indien mogelijk met de fiets te komen en het parkeeradvies van de verkeersregelaars op te volgen. Er is een beperkt aantal mindervalide parkeerplaatsen beschikbaar.

Jannes van der Sleedenhuis, Krakeel
Grote Beer 12
7904 LW Hoogeveen

 

Wilt u dit artikel delen?

Zorgaanbod

De NNCZ biedt u alles op het gebied van zorg en ondersteuning. Van gezamenlijke activiteiten en handige diensten tot specialistische zorg en behandeling. Met de juiste ondersteuning willen wij u helpen op uw vertrouwde plek oud te worden. Maar lukt thuis wonen niet meer, dan bent u van harte welkom in ons woonzorgcentrum.

Magazine NNCZ dichtbij

Wilt u het magazine NNCZ Dichtbij per mail ontvangen? Schrijf u dan hieronder in. Zodra er een nieuwe uitgave van het magazine verschijnt ontvangt u deze per mail.

Magazine NNCZ Dichtbij