A
A
A

Gepubliceerd op 4 november,2016

NNCZ maakt verbinding met burgerkracht

NNCZ maakt verbinding met burgerkracht

Gepubliceerd op 4 november,2016

De NNCZ (Noord Nederlandse Coöperatie van Zorgorganisaties) heeft overeenstemming bereikt met zorgaanbieder Zonnehuisgroep Noord om woonzorgcentrum De Wierde over te nemen. Deze week is de aanvraag tot goedkeuring van de overname naar de NZA (Nederlandse Zorg Autoriteit) gestuurd. De voorbereidingen om de overname per 1 januari te realiseren zijn inmiddels gestart.

De NNCZ is erg blij dat nu samen met inwoners van het dorp Grijpskerk, georganiseerd in de Dorpscoöperatie i.o. , invulling gegeven kan worden aan het samen optrekken om zowel mensen in De Wierde, als thuiswonende kwetsbare ouderen en chronisch zieken te voorzien van vormen van dienstverlening waarbij het streven is dat inwoners zo lang mogelijk in hun eigen omgeving/sociale netwerk kunnen blijven wonen.

Roeli Mossel, bestuurder NNCZ vertelt; “We willen samen met de inwoners van het dorp Grijpskerk (zorg)vragen van mensen gaan achterhalen en op de gewenste wijze opvangen, waarbij we dan ook inwoners zeggenschap geven over zorg (incl. het professionele deel). Dit zal er toe bijdragen dat er door de nieuwe samenwerking een beter vangnet voor kwetsbare medemensen ontstaat!”

Wilt u dit artikel delen?

Zorgaanbod

De NNCZ biedt u alles op het gebied van zorg en ondersteuning. Van gezamenlijke activiteiten en handige diensten tot specialistische zorg en behandeling. Met de juiste ondersteuning willen wij u helpen op uw vertrouwde plek oud te worden. Maar lukt thuis wonen niet meer, dan bent u van harte welkom in ons woonzorgcentrum.

Magazine NNCZ dichtbij

Wilt u het magazine NNCZ Dichtbij per mail ontvangen? Schrijf u dan hieronder in. Zodra er een nieuwe uitgave van het magazine verschijnt ontvangt u deze per mail.

Magazine NNCZ Dichtbij