A
A
A

Gepubliceerd op 6 september,2016

Nieuwe bewoners in Krakeel

Nieuwe bewoners in Krakeel

Gepubliceerd op 6 september,2016

Een mooi moment op dinsdag 6 september; de eerste nieuwe huurders van de nieuwe appartementen van het Jannes van der Sleedenhuis in Krakeel ontvingen hun sleutels. Zij kunnen nu hun intrek nemen en het appartement naar eigen smaak en stijl inrichten. Alhoewel het een feestelijk moment was met koffie en bloemen, betekent het voor sommige ouderen ook afscheid van het oude. Een verhuizing, soms na heel veel jaren op dezelfde plek, naar een nieuwe woning die beter past bij de behoeften die er nu zijn. De medewerkers van de NNCZ bieden waar nodig 24 uur per dag zorg en ondersteuning. Hierdoor kunnen de bewoners van de appartementen (zo lang mogelijk) zelfstandig blijven wonen.  Indien er zorg noodzakelijk is, is die in de nabijheid aanwezig en wordt er samen met de cliënt gekeken naar de meest passende vorm; samen zijn we van waarde!

Wilt u dit artikel delen?

Zorgaanbod

De NNCZ biedt u alles op het gebied van zorg en ondersteuning. Van gezamenlijke activiteiten en handige diensten tot specialistische zorg en behandeling. Met de juiste ondersteuning willen wij u helpen op uw vertrouwde plek oud te worden. Maar lukt thuis wonen niet meer, dan bent u van harte welkom in ons woonzorgcentrum.

Magazine NNCZ dichtbij

Wilt u het magazine NNCZ Dichtbij per mail ontvangen? Schrijf u dan hieronder in. Zodra er een nieuwe uitgave van het magazine verschijnt ontvangt u deze per mail.

Magazine NNCZ Dichtbij