A
A
A

Gepubliceerd op 21 november,2023

Mariënvelde wint Dorpsvernieuwingsprijs 2023

Mariënvelde wint Dorpsvernieuwingsprijs 2023

Gepubliceerd op 21 november,2023

Grijpskerk, Mariënvelde en Vledder stonden vandaag in de finale van de Dorpsvernieuwingsprijs 2023. De Landelijke Vereniging voor Kleine Kernen organiseert deze prijs voor bewoners die zelf initiatieven nemen die bijdragen aan de leefbaarheid van hun kern:

  • In Grijpskerk gaat het om De Nieuwe Wierde waar de samenwerkingsdriehoek van Multi Functioneel Centrum, dorpscoöperatie en zorgaanbieder (NNCZ) heeft geresulteerd in een prachtig MFC.
  • In Mariënvelde gaat het om een Brede Maatschappelijke Voorziening waar plaats is voor sport, spel en ontmoeten en een zorgcorporatie zorgt voor dagbesteding aan ouderen en mensen met afstand tot de arbeidsmarkt.
  • In Vledder gaat het om De Borgstee, een duurzaam gebouwd en energieneutraal woonzorgcentrum met 32 appartementen (waar de NNCZ de zorg levert).

In alle initiatieven is de beweging naar zorgzaam samenleven duidelijk gemaakt. De NNCZ is trots op de samenwerking met twee van de finalisten en feliciteert Mariënvelde met deze prachtige prijs!

Wilt u dit artikel delen?

Zorgaanbod

De NNCZ biedt u alles op het gebied van zorg en ondersteuning. Van gezamenlijke activiteiten en handige diensten tot specialistische zorg en behandeling. Met de juiste ondersteuning willen wij u helpen op uw vertrouwde plek oud te worden. Maar lukt thuis wonen niet meer, dan bent u van harte welkom in ons woonzorgcentrum.

Magazine NNCZ dichtbij

Wilt u het magazine NNCZ Dichtbij per mail ontvangen? Schrijf u dan hieronder in. Zodra er een nieuwe uitgave van het magazine verschijnt ontvangt u deze per mail.

Magazine NNCZ Dichtbij