A
A
A

Gepubliceerd op 29 november,2016

Kinderen basisschool De Goudvink in sinterklaassferen in het Jannes Wolfsbos

Kinderen basisschool De Goudvink in sinterklaassferen in het Jannes Wolfsbos

Gepubliceerd op 29 november,2016

Hoogeveen – Op dinsdagmorgen 29 november kwamen veertig kinderen van vier en vijf jaar van basisschool De Goudvink naar het Jannes van der Sleedenhuis Wolfsbos, onderdeel van de NNCZ, om samen met de bewoners sinterklaasspelletjes te doen. Pieten begeleidden de spelletjes. Na de spelletjes was er voor de kinderen de mogelijkheid om hun schoen te zetten bij de schoorsteen. Vrijdagmorgen 2 december kunnen de kinderen hun schoentje weer op komen halen.

Het Jannes van der Sleedenhuis, Wolfsbos zoekt zoveel mogelijk verbinding met de buurt. Samen met de leerlingen van basisschool De Goudvink is er een gezellige sinterklaasviering van gemaakt!

Wilt u dit artikel delen?

Zorgaanbod

De NNCZ biedt u alles op het gebied van zorg en ondersteuning. Van gezamenlijke activiteiten en handige diensten tot specialistische zorg en behandeling. Met de juiste ondersteuning willen wij u helpen op uw vertrouwde plek oud te worden. Maar lukt thuis wonen niet meer, dan bent u van harte welkom in ons woonzorgcentrum.

Magazine NNCZ dichtbij

Wilt u het magazine NNCZ Dichtbij per mail ontvangen? Schrijf u dan hieronder in. Zodra er een nieuwe uitgave van het magazine verschijnt ontvangt u deze per mail.

Magazine NNCZ Dichtbij