A
A
A

Gepubliceerd op 25 oktober,2016

Bezoek bouwplaats De Kaap tijdens Open Bedrijvendag Hoogeveen

Bezoek bouwplaats De Kaap tijdens Open Bedrijvendag Hoogeveen

Gepubliceerd op 25 oktober,2016

Wat? Open Bedrijvendag Hoogeveen
Wanneer? Zaterdag 5 november van 10:00 tot 16:00 uur
Waar? Vanaf de ingang hoek Kaaplaantje/Jonkheer De Jongestraat, Hoogeveen

Op zaterdag 5 november doet de NNCZ met het Jannes van der Sleedenhuis De Kaap, mee aan de Open Bedrijvendag Hoogeveen in samenwerking met WVG Ontwikkeling, Trebbe en de gemeente Hoogeveen. Deze dag staan de bouwhekken van de grootste bouwplaats van het Noorden (De Kaap in Hoogeveen) open voor iedereen. Inwoners van Hoogeveen en andere belangstellenden kunnen kennismaken met opdrachtgevers, initiatiefnemers, onderaannemers en leveranciers die betrokken zijn bij dit project. Daarnaast kan een aantal huurappartementen van Woonconcept worden bezichtigd en is een deel van de parkeergarage open voor het publiek. Een mooie kans voor iedereen om kennis te maken met dit voor Hoogeveen unieke grote bouwproject. Let op; het terrein is niet goed begaanbaar voor mindervaliden.

www.openbedrijvendaghoogeveen.nl

Wilt u dit artikel delen?

Zorgaanbod

De NNCZ biedt u alles op het gebied van zorg en ondersteuning. Van gezamenlijke activiteiten en handige diensten tot specialistische zorg en behandeling. Met de juiste ondersteuning willen wij u helpen op uw vertrouwde plek oud te worden. Maar lukt thuis wonen niet meer, dan bent u van harte welkom in ons woonzorgcentrum.

Magazine NNCZ dichtbij

Wilt u het magazine NNCZ Dichtbij per mail ontvangen? Schrijf u dan hieronder in. Zodra er een nieuwe uitgave van het magazine verschijnt ontvangt u deze per mail.

Magazine NNCZ Dichtbij