A
A
A

Gepubliceerd op 20 september,2016

Veel belangstelling voor open huis Jannes van der Sleedenhuis, Krakeel

Veel belangstelling voor open huis Jannes van der Sleedenhuis, Krakeel

Gepubliceerd op 20 september,2016

Hoogeveen – Op zaterdag 17 september vond de feestelijke opening plaats van de NNCZ locatie Jannes van der Sleedenhuis, Krakeel, gezamenlijk met de afsluiting van het wijkontwikkelingsplan (WOP) en het wijkfestival in Krakeel. Het open huis dat na de opening volgde werd goed bezocht door omwonenden en andere belangstellenden.

Na een spectaculaire act van koorddanser Marco Bonisimo werd het woonzorgcentrum geopend door een meisje uit de wijk dat ondersteund door een cliënt van het Jannes Krakeel en Marco Bonisimo lopend op een koord, de weg naar het woonzorgcentrum weet te vinden. Wat betreft Roeli Mossel, directeur-bestuurder van de NNCZ en Nathalie Giezen, leidinggevende Krakeel, een mooie symboliek voor de functie van het woonzorgcentrum. “Wij hopen dat wijkbewoners, jong en oud, de weg naar onze vestigingen in Krakeel weten te vinden en we voor elkaar van waarde kunnen zijn. Wij zoeken de verbinding met de wijk Krakeel, door de deuren te openen voor wijkbewoners en samen te werken met partijen uit de buurt.” Zo zijn bijvoorbeeld vrijwilligers altijd gewenst, maar hebben ook onze cliënten de wijk veel te bieden. Tijdens de opening waren haakkaarten ter promotie van het project ‘de grootst gehaakte deken ter wereld’ waar de NNCZ aan meedoet, ook bij jongeren in trek. “Deze jongeren zijn van harte welkom, er zijn veel cliënten die het leuk vinden om hen te leren haken”, aldus Roeli en Nathalie.

Het open huis bood omwonenden de kans om op een laagdrempelig manier kennis te maken met het nieuwe woonzorgcentrum. Hier werd goed gebruik van gemaakt, vele wijkbewoners namen gedurende de dag een kijkje in het Jannes Krakeel. De reacties waren positief: “modern, maar erg sfeervol!” was de enthousiaste reactie van een van de bezoekers. Roeli en Nathalie zien de toekomst met vertrouwen tegemoet: “wij hopen dat deze aftrap het begin is van een mooie samenwerking met de wijk Krakeel!”

Wilt u dit artikel delen?

Zorgaanbod

De NNCZ biedt u alles op het gebied van zorg en ondersteuning. Van gezamenlijke activiteiten en handige diensten tot specialistische zorg en behandeling. Met de juiste ondersteuning willen wij u helpen op uw vertrouwde plek oud te worden. Maar lukt thuis wonen niet meer, dan bent u van harte welkom in ons woonzorgcentrum.

Magazine NNCZ dichtbij

Wilt u het magazine NNCZ Dichtbij per mail ontvangen? Schrijf u dan hieronder in. Zodra er een nieuwe uitgave van het magazine verschijnt ontvangt u deze per mail.

Magazine NNCZ Dichtbij