A
A
A

Gepubliceerd op 26 juli,2016

11-jarig pianotalent treedt op in het Jannes van der Sleedenhuis, Wolfsbos

11-jarig pianotalent treedt op in het Jannes van der Sleedenhuis, Wolfsbos

Gepubliceerd op 26 juli,2016

Op zondag 7 augustus geeft het talent Coen Manche (11 jaar) van 10.30 tot 11.45 uur een pianoconcert in het Jannes van der Sleedenhuis, Wolfsbos. Coen speelt (licht) klassieke muziek en komt uit Koekange.

Coen vertelt; “Mijn grote hobby is pianospelen. Ik speel al vanaf mijn vierde jaar, dus nu ongeveer 7 jaar. Ik speel vooral klassieke muziek en heb pianoles bij Scala in Meppel, waar ik in de talentenklas zit. In november 2015 heb ik voor het eerst meegedaan aan een wedstrijd; het Haydn Muziek Festival in Groningen. Ongeveer 100 kinderen hebben deelgenomen aan deze wedstrijd. Niet alleen met piano, maar ook met andere muziekinstrumenten. Van deze 100 kinderen heb ik de eerste prijs gewonnen, waar ik nog steeds erg trots op ben. In de zomervakantie doe ik mijn tour en kom ik dus ook in het Jannes van der Sleedenhuis, Wolfsbos in Hoogeveen. Op 7 augustus kunt u mij hier horen spelen. U bent natuurlijk van harte welkom !”

De zondagochtendconcerten worden samen met SWW georganiseerd en zijn voor iedereen toegankelijk. Zo kan samen met de buurt van de concerten genoten worden. Het is mogelijk om na het concert aan te sluiten in ons restaurant voor een driegangenmenu (graag van tevoren reserveren). De kosten voor het concert zijn € 2,50. Aansluitend blijven eten kost in totaal € 10,00. Aanmelden kan via het Jannes van der Sleedenhuis, Wolfsbos of SWW. In de maand september is er geen zondagochtendconcert. Het concert wordt mede mogelijk gemaakt door het Oranjefonds.

Wilt u dit artikel delen?

Zorgaanbod

De NNCZ biedt u alles op het gebied van zorg en ondersteuning. Van gezamenlijke activiteiten en handige diensten tot specialistische zorg en behandeling. Met de juiste ondersteuning willen wij u helpen op uw vertrouwde plek oud te worden. Maar lukt thuis wonen niet meer, dan bent u van harte welkom in ons woonzorgcentrum.

Magazine NNCZ dichtbij

Wilt u het magazine NNCZ Dichtbij per mail ontvangen? Schrijf u dan hieronder in. Zodra er een nieuwe uitgave van het magazine verschijnt ontvangt u deze per mail.

Magazine NNCZ Dichtbij