A
A
A

Zorg in de toekomst

De samenstelling van onze maatschappij verandert. Het aantal ouderen groeit zeer sterk en het aantal jongeren neemt af. Deze verandering brengt een aantal consequenties met zich mee. De vraag waar we nu in Nederland voor staan: Hoe kunnen we met minder middelen en minder professionals meer mensen met een hulpvraag van diensten voorzien? Met z’n allen moeten we na gaan denken over de veranderingen en we zullen er met z’n allen een bijdrage aan moeten leveren. We informeren u graag over de consequenties voor de zorg en hoe de NNCZ zich hierop, samen met u, gaat aanpassen de komende jaren.

Bijeenkomsten Samen van waarde – ook in de toekomst

Afgelopen december zijn er in onze woonzorgcentra bijeenkomsten georganiseerd voor cliënten, hun naasten, vrijwilligers en zorgprofessionals over de veranderende samenstelling van onze maatschappij en de consequenties die dit met zich meebrengt. Bekijk hier een korte samenvatting van deze bijeenkomsten:

Tijdens de bijeenkomsten zijn er veel vragen gesteld; een overzicht van de meest gestelde vragen:

Dit onderdeel van de site wordt regelmatig geüpdatet met nieuws over de zorg in de toekomst en hoe de NNCZ zich hierop, samen met u, gaat voorbereiden.

Contactformulier

Wilt u meer informatie of heeft u nog vragen naar aanleiding van het lezen van de tekst? Vul dan het contactformulier in. We nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.
Contactformulier

Zorgaanbod

De NNCZ biedt u alles op het gebied van zorg en ondersteuning. Van gezamenlijke activiteiten en handige diensten tot specialistische zorg en behandeling. Met de juiste ondersteuning willen wij u helpen op uw vertrouwde plek oud te worden. Maar lukt thuis wonen niet meer, dan bent u van harte welkom in ons woonzorgcentrum.