A
A
A

Zelfstandig wonen Hollandscheveld e.o.

Wilt u volledig zelfstandig wonen, maar wel gebruikmaken van de diensten van het woonzorgcentrum? Dat kan in onze inleunwoningen, gevestigd in het woonzorgcentrum, of in de aanleunwoningen De Rieg en De Veldershof. De aanleunwoningen staan in de buurt van het woonzorgcentrum. U woont hier zelfstandig, net als in een gewone huur- of koopwoning.

Gezamenlijk verblijf met uw partner is mogelijk. Als u of uw partner ondersteuning nodig heeft, dan kunt u op het woonzorgcentrum rekenen voor diensten als huishoudelijke ondersteuning, verzorging en verpleging. Voor naasten en andere betrokkenen is er de mogelijkheid om te blijven logeren, inclusief maaltijdvoorziening.

Contact

De Rieg

De Rieg bestaat uit 22 zeer ruimte appartementen voor mensen met een woonbehoefte en een zorgvraag, waarbij zelfstandig wonen van kracht blijft. Het nieuwe complex is middels een gang verbonden met Woonzorgcentrum Beatrix.

De Veldershof

De Veldershof is een wooncomplex dat nabij Woonzorgcentrum Beatrix ligt. Ouderen wonen hier zelfstandig, eventueel met ondersteuning in de vorm van zorg en huishoudelijke hulp. Ook bieden wij aan de bewoners van de Veldershof de ruimte om deel te nemen aan het dagontmoetingsprogramma binnen Woonzorgcentrum Beatrix.

Gebruik faciliteiten woonzorgcentrum

Als bewoner van een aanleunwoning kunt u ook gebruik maken van alle faciliteiten van het woonzorgcentrum zoals het restaurant, het winkeltje etc. Zo woont u zelfstandig, maar hebt u onze diensten altijd dichtbij, 24 uur per dag.

Zorgaanbod

De NNCZ biedt u alles op het gebied van zorg en ondersteuning. Van gezamenlijke activiteiten en handige diensten tot specialistische zorg en behandeling. Met de juiste ondersteuning willen wij u helpen op uw vertrouwde plek oud te worden. Maar lukt thuis wonen niet meer, dan bent u van harte welkom in ons woonzorgcentrum.

"Door zorg en ondersteuning kan ik langer thuis blijven wonen"

Met behulp van naasten, én zorg en ondersteuning van de NNCZ is het mogelijk om in de vertrouwde omgeving te blijven wonen.

"Ik krijg de specialistische zorg die ik nodig heb en kan in het dorp blijven wonen"

De woonzorgcentra bieden 24-uurs zorg en zijn ontmoetingsplekken voor dorps- en wijkbewoners.

"Ik ga het huis weer uit en ontmoet mensen. Het brengt structuur in mijn leven."

Met de dagontmoeting wil de NNCZ dorp- en wijkbewoners een zinvolle dag bieden, door ze van waarde te laten zijn en deel te laten nemen aan de maatschappij.

Contactformulier

Wilt u meer informatie of heeft u nog vragen naar aanleiding van het lezen van de tekst? Vul dan het contactformulier in. We nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.
Contactformulier