Samen van waarde

Wolfsbos

Het Jannes van der Sleedenhuis Wolfsbos vormt een centraal punt voor ouderen uit de omgeving. De Wolfsbos maakt graag deel uit van de wijk en probeert met alle activiteiten de wijk zoveel mogelijk te betrekken bij het woonzorgcentrum.

Het woonzorgcentrum biedt woningen voor mensen met verschillende behoeften aan zorg. Het leven in kleine woongroepen, kleinschalig wonen, staat daarbij centraal. De kwaliteit van het leven en de regie over het eigen leven houden staan voorop. Ook gezamenlijk verblijf met partner is mogelijk. Voor naasten en andere betrokkenen is er de mogelijkheid om te blijven logeren, inclusief maaltijdvoorziening.

De Wolfsbos is gelegen in de Groene Driehoek, het gebied tussen Wolfbosstraat, Valkenlaan en Meester Cramerweg. In het gebouw bevinden zich verschillende voorzieningen waar iedereen gebruik van kan maken zoals een kapsalon, een restaurant en een kleine winkel. Ook bewoners uit de buurt zijn hier van harte welkom.

Bent u benieuwd hoe onze woonzorgcentra er van binnen uitzien? U kunt in al onze vestigingen rondkijken via een virtuele rondleiding. Als u op de foto hieronder klikt, opent de tour door het Woonzorgcentrum Jannes van der Sleedenhuis Wolfsbos vanzelf!

Beschikbare woningen Wolfsbos

Wolfsbos Aantal wachtenden  
Zorg met verblijf

       Psychogeriatrie

       Somatiek

 

3

4

 

Laatst bijgewerkt: 06/01/2023

Contactgegevens Wolfsbos

Jannes van der Sleedenhuis, Wolfsbos
Valkenlaan 5
7905 AA  Hoogeveen
tel. 0528-200285

Wolfsbos

Wolfsbos

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Meer informatie over Wolfsbos?

Neem dan contact met ons op door onderstaand contactformulier in te vullen. U ontvangt zo spoedig mogelijk een reactie van ons. Onze privacyverklaring vindt u hier.

    Naam*

    E-mail *

    Telefoon

    Uw bericht