Samen van waarde

De Vecht

Het mooie nieuwe gebouw De Vecht staat in de wijk De Weide in Hoogeveen. Het gebouw is omgeven door water en heeft op de hogere etages prachtig uitzicht over de wijk. Het woonzorgcentrum combineert prettig, kleinschalig wonen met een goede zorgomgeving. Ook gezamenlijk verblijf met partner is mogelijk. Voor naasten en andere betrokkenen is er de mogelijkheid om te blijven logeren, inclusief maaltijdvoorziening.

Bewoners van het woonzorgcentrum wonen en leven in kleine woongroepen, waardoor het eigen ritme en de eigen voorkeuren aangehouden worden. Iedereen die behoefte heeft aan zorg of ontspanning is in De Vecht goed op zijn of haar plek. Of dit nu in het woonzorgcentrum is of aan huis in de vorm van thuiszorg.

Er zijn verscheidene voorzieningen in het gebouw aanwezig zoals een kapsalon, een winkeltje en een restaurant. In het woonzorgcentrum zijn daarnaast inleunwoningen gevestigd voor mensen die zorg nodig hebben of afhankelijk zijn van zorg voor een partner. Zo kunnen zij zelfstandig blijven wonen en toch rekenen op de zorg die nodig is. Locatie De Vecht is een centraal punt voor ouderen in de Hoogeveense wijk De Weide. Iedereen is welkom om hier de dag door te brengen.

Bent u benieuwd hoe onze woonzorgcentra er van binnen uitzien? U kunt in al onze vestigingen rondkijken via een virtuele rondleiding. Als u op de foto hieronder klikt, opent de tour door het Woonzorgcentrum Jannes van der Sleedenhuis De Vecht vanzelf!

Beschikbare woningen De Vecht

De Vecht
Aantal wachtenden  
Zorg met verblijf

        Psychogeriatrie

        Somatiek

 

2

3

 

Laatst bijgewerkt: 06/01/2023

Contactgegevens De Vecht

Jannes van der Sleedenhuis, De Vecht
Vecht 3
7908 HV  Hoogeveen
Tel. 0528-200270

De Vecht

De Vecht

Meer informatie over De Vecht?

Neem dan contact op met medewerkers van ons klantadviescentrum.

Algemeen
Tel. 0528 200 200
info@nncz.nl

Klantadviescentrum
Tel. 0528 200 205
klantadvies@nncz.nl

Onze privacyverklaring vindt u hier.