Samen van waarde

De Vecht

Het mooie nieuwe gebouw De Vecht staat in de wijk De Weide in Hoogeveen. Het gebouw is omgeven door water en heeft op de hogere etages prachtig uitzicht over de wijk. Het woonzorgcentrum combineert prettig, kleinschalig wonen met een goede zorgomgeving. Ook gezamenlijk verblijf met partner is mogelijk. Voor naasten en andere betrokkenen is er de mogelijkheid om te blijven logeren, inclusief maaltijdvoorziening.

Bewoners van het woonzorgcentrum wonen en leven in kleine woongroepen, waardoor het eigen ritme en de eigen voorkeuren aangehouden worden. Iedereen die behoefte heeft aan zorg of ontspanning is in De Vecht goed op zijn of haar plek. Of dit nu in het woonzorgcentrum is of aan huis in de vorm van thuiszorg.

Er zijn verscheidene voorzieningen in het gebouw aanwezig zoals een kapsalon, een winkeltje en een restaurant. In het woonzorgcentrum zijn daarnaast inleunwoningen gevestigd voor mensen die zorg nodig hebben of afhankelijk zijn van zorg voor een partner. Zo kunnen zij zelfstandig blijven wonen en toch rekenen op de zorg die nodig is. Locatie De Vecht is een centraal punt voor ouderen in de Hoogeveense wijk De Weide. Iedereen is welkom om hier de dag door te brengen.

Beschikbare woningen De Vecht

De Vecht
Aantal wachtenden  
Zorg met verblijf 6  

Laatst bijgewerkt: 09/08/2019

Contactgegevens De Vecht

Jannes van der Sleedenhuis, De Vecht
Vecht 3
7908 HV  Hoogeveen
Tel. 0528-200270

De Vecht

De Vecht

Meer informatie over De Vecht?

Neem dan contact met ons op door onderstaand contactformulier in te vullen. U ontvangt zo spoedig mogelijk een reactie van ons. Onze privacyverklaring vindt u hier.

Naam*

E-mail *

Telefoon

Uw bericht