Samen van waarde

Woonzorgcentrum Gockingaheem

Verblijf in het woonzorgcentrum Gockingaheem

Als zelfstandig thuiswonen niet meer gaat, dan kunt u wonen in het woonzorgcentrum Gockingaheem. Het woonzorgcentrum heeft 50 appartementen waarvan 30 voor ouderen en 20 voor mensen met een verstandelijke beperking (Cosis). Kleinschaligheid en professionele zorg staan voorop. Uw appartement kunt u naar eigen smaak en stijl inrichten. Onze medewerkers kunnen u 24 uur per dag zorg en ondersteuning bieden. Samen met u en uw naasten wordt gekeken naar wat uw wensen zijn, wat noodzakelijk is en hoe wij dat u het beste kunnen aanbieden.

Een groot deel van de cliënten in Gockingaheem woont vanwege hun aandoening in kleine woonleefgroepen, waarmee privacy van het eigen appartement gecombineerd wordt met de structuur, opvang, veiligheid en de dagelijkse activiteiten binnen de woonleefgroep. De overige bewoners hebben een eigen appartement en maken indien gewenst gebruik van de algemene ruimtes voor ontmoeting, samen eten en activiteiten.Een deel van het gebouw is bedoeld voor herstelzorg en voor mensen die tijdelijk ondersteuning nodig hebben en daarna weer naar huis gaan.

Bent u benieuwd hoe onze woonzorgcentra er van binnen uitzien? U kunt in al onze vestigingen rondkijken via een virtuele rondleiding. Als u op de foto hieronder klikt, opent de tour door het Woonzorgcentrum Gockingaheem vanzelf!

Samenwerking met de dorpszorgcoöperatie Mit Mekoar

In Noordbroek werkt de NNCZ nauw samen met inwoners van het dorp georganiseerd in de dorpszorgcoöperatie en Cosis. Door de verbinding en de samenwerking van Gockingaheem en de Dorpszorgcoöperatie Noordbroek wordt het mogelijk om langer in uw eigen vertrouwde omgeving te kunnen blijven wonen en dat een voorziening als Gockingaheem kan blijven bestaan. Alle inwoners van Noordbroek e.o. zijn welkom om gebruik te maken van voorzieningen als restaurant, spreekuur huisarts etc. Ook het verbinden van informele zorg (geleverd door mantelzorgers, vrijwilligers en dorpsgenoten) en professionele zorg kan door deze intense samenwerking goed worden vormgegeven, waardoor we samen tot meer in staat zijn dan ieder voor zich.

Samen kijken naar uw wensen

Samen met u en uw naasten wordt gekeken naar wat uw wensen zijn, wat noodzakelijk is en hoe wij dat u het beste kunnen aanbieden. Ook gezamenlijk verblijf met partner is mogelijk. Voor naasten en andere betrokkenen is er de mogelijkheid om te blijven logeren, inclusief maaltijdvoorziening.

Een deel van de cliënten in Gockingaheem woont vanwege hun aandoening in kleine woonleefgroepen, waarmee privacy van het eigen appartement gecombineerd wordt met de structuur, opvang, veiligheid en de dagelijkse activiteiten binnen de woonleefgroep. De overige bewoners hebben een eigen appartement en maken indien gewenst gebruik van de algemene ruimtes voor ontmoeting, samen eten en activiteiten.Een deel van het gebouw is bedoeld voor mensen die tijdelijk ondersteuning nodig hebben en daarna weer naar huis gaan.

Faciliteiten Gockingaheem

Alle algemene voorzieningen in het woonzorgcentrum staan ook ter beschikking voor inwoners van Noordbroek. U kunt daarbij bijvoorbeeld denken aan ons gezellige restaurant, de bibliotheek, de kapsalon en het activiteitenaanbod en advies en informatie. Ontmoeting, verbinding, ondersteuning; zo willen wij u helpen uw zelfstandigheid zoveel en zo lang mogelijk te behouden en te leven zoals u dat wenst.

Beschikbare woningen woonzorgcentrum Gockingaheem

Woonzorgcentrum Gockingaheem
Aantal wachtenden  
Zorg met verblijf

      Psychogeriatrie

      Somatiek

 

1

1

 

Laatst bijgewerkt: 06/01/2023

 

Contactgegevens woonzorgcentrum Gockingaheem

Woonzorgcentrum Gockingaheem
Nanno Mulderstraat 22
9635 CL Noordbroek
Tel. 0598 452 655

U kunt ook in contact komen met de gebiedsraad van Noordbroek e.o.

Meer informatie over woonzorgcentrum Gockingaheem?

Neem dan contact op met medewerkers van ons klantadviescentrum.

Algemeen
Tel. 0528 200 200
info@nncz.nl

Klantadviescentrum
Tel. 0528 200 205
klantadvies@nncz.nl

Onze privacyverklaring vindt u hier.