Samen van waarde

Gockingaheem

Verblijf in het woonzorgcentrum Gockingaheem

Als zelfstandig thuiswonen niet meer gaat, dan kunt u wonen in het woonzorgcentrum Gockingaheem. Het woonzorgcentrum heeft 50 appartementen waarvan 30 voor ouderen en 20 voor mensen met een verstandelijke beperking (NOVO). Kleinschaligheid en professionele zorg staan voorop. Uw appartement kunt u naar eigen smaak en stijl inrichten. Onze medewerkers kunnen u 24 uur per dag zorg en ondersteuning bieden. Samen met u en uw naasten wordt gekeken naar wat uw wensen zijn, wat noodzakelijk is en hoe wij dat u het beste kunnen aanbieden.

Een groot deel van de cliënten in Gockingaheem woont vanwege hun aandoening in kleine woonleefgroepen, waarmee privacy van het eigen appartement gecombineerd wordt met de structuur, opvang, veiligheid en de dagelijkse activiteiten binnen de woonleefgroep. De overige bewoners hebben een eigen appartement en maken indien gewenst gebruik van de algemene ruimtes voor ontmoeting, samen eten en activiteiten.Een deel van het gebouw is bedoeld voor herstelzorg en voor mensen die tijdelijk ondersteuning nodig hebben en daarna weer naar huis gaan.

Samenwerking met de dorpszorgcoöperatie Mit Mekoar

In Noordbroek werkt de NNCZ nauw samen met inwoners van het dorp georganiseerd in de dorpszorgcoöperatie en NOVO. Door de verbinding en de samenwerking van Gockingaheem en de Dorpszorgcoöperatie Noordbroek wordt het mogelijk om langer in uw eigen vertrouwde omgeving te kunnen blijven wonen en dat een voorziening als Gockingaheem kan blijven bestaan. Alle inwoners van Noordbroek e.o. zijn welkom om gebruik te maken van voorzieningen als restaurant, spreekuur huisarts etc. Ook het verbinden van informele zorg (geleverd door mantelzorgers, vrijwilligers en dorpsgenoten) en professionele zorg kan door deze intense samenwerking goed worden vormgegeven, waardoor we samen tot meer in staat zijn dan ieder voor zich.

Samen kijken naar uw wensen

Samen met u en uw naasten wordt gekeken naar wat uw wensen zijn, wat noodzakelijk is en hoe wij dat u het beste kunnen aanbieden. Een deel van de cliënten in Gockingaheem woont vanwege hun aandoening in kleine woonleefgroepen, waarmee privacy van het eigen appartement gecombineerd wordt met de structuur, opvang, veiligheid en de dagelijkse activiteiten binnen de woonleefgroep. De overige bewoners hebben een eigen appartement en maken indien gewenst gebruik van de algemene ruimtes voor ontmoeting, samen eten en activiteiten.Een deel van het gebouw is bedoeld voor mensen die tijdelijk ondersteuning nodig hebben en daarna weer naar huis gaan.

Faciliteiten Gockingaheem

Alle algemene voorzieningen in het woonzorgcentrum staan ook ter beschikking voor inwoners van Noordbroek. U kunt daarbij bijvoorbeeld denken aan ons gezellige restaurant, de bibliotheek, de kapsalon en het activiteitenaanbod en advies en informatie. Ontmoeting, verbinding, ondersteuning; zo willen wij u helpen uw zelfstandigheid zoveel en zo lang mogelijk te behouden en te leven zoals u dat wenst.

 

Contactgegevens Gockingaheem

Gockingaheem
Nanno Mulderstraat 22
9635 CL Noordbroek
Tel. 0598 452 655

Meer informatie over Gockingaheem?

Neem dan contact met ons op door onderstaand contactformulier in te vullen. U ontvangt zo spoedig mogelijk een reactie van ons.

Naam*

E-mail *

Telefoon

Uw bericht