Samen van waarde

Woonzorgcentrum De Zonnehof

Verblijf in woonzorgcentrum De Zonnehof

Als zelfstandig thuiswonen niet meer gaat, dan kunt u wonen in het woonzorgcentrum De Zonnehof in Haren. De Zonnehof heeft 48 appartementen waar kleinschaligheid en professionele zorg voorop staat. Er zijn drie echtparenkamers. Uw appartement kunt u naar eigen smaak en stijl inrichten. Onze medewerkers kunnen u 24 uur per dag zorg, ondersteuning en behandeling bieden.

Samen kijken naar uw wensen

Samen met u en uw naasten wordt gekeken naar wat uw wensen zijn, wat noodzakelijk is en hoe wij dat u het beste kunnen aanbieden. Bewoners van De Zonnehof wonen en leven in kleine woonleefgroepen, waarmee privacy van het eigen appartement gecombineerd wordt met de structuur, opvang en de dagelijkse activiteiten binnen de woonleefgroep. Ook gezamenlijk verblijf met partner is mogelijk. Voor naasten en andere betrokkenen is er de mogelijkheid om te blijven logeren, inclusief maaltijdvoorziening.

Faciliteiten woonzorgcentrum

Alle algemene voorzieningen in het woonzorgcentrum staan ook ter beschikking voor inwoners van Haren. U kunt daarbij bijvoorbeeld denken aan ons restaurant, het activiteitenaanbod en advies en informatie. Ontmoeting, verbinding, ondersteuning; zo willen wij u helpen zelfstandigheid zoveel en zo lang mogelijk te behouden en te leven zoals u dat wenst.

Bent u benieuwd hoe onze woonzorgcentra er van binnen uitzien? U kunt in al onze vestigingen rondkijken via een virtuele rondleiding. Als u op de foto hieronder klikt, opent de tour door De Zonnehof vanzelf!

Klanttevredenheidsonderzoek Woonzorgcentrum De Zonnehof

Beschikbare woningen woonzorgcentrum De Zonnehof

De Zonnehof Aantal wachtenden  
Zorg met verblijf

      Psychogeriatrie

      Somatiek

 

4

4

 

Laatst bijgewerkt: 06/01/2023

 

Contactgegevens woonzorgcentrum De Zonnehof

Woonzorgcentrum De Zonnehof
Nesciolaan 115
9752 HW Haren
Tel. 050-2030303

De Zonnehof

De Zonnehof

Meer informatie over De Zonnehof?

Neem dan contact op met medewerkers van ons klantadviescentrum.

Algemeen
Tel. 0528 200 200
info@nncz.nl

Klantadviescentrum
Tel. 0528 200 205
klantadvies@nncz.nl

Onze privacyverklaring vindt u hier.