Samen van waarde

Reünie Woonzorgcentrum de Zonnehof i.v.m. 50 jarig bestaan

Dit jaar viert Woonzorgcentrum de Zonnehof in Haren haar 50 jarig bestaan. In mei is dit al gevierd met een Lentefair, op zaterdag 6 oktober zal een reünie voor (oud)medewerkers en -vrijwilligers plaatsvinden.

De reünie vindt op zaterdag 6 oktober van 14:00 tot 17:00 uur plaats in Woonzorgcentrum de Zonnehof aan de Nesiolaan 115 in Haren. (Oud)medewerkers en -vrijwilligers kunnen zich met naam, telefoonnummer en e-mailadres aanmelden bij vrijwilligerscoördinator Alida van de Riet via alida.vanderiet@nncz.nl. Dit kan tot uiterlijk 28 september.

In 1968 werd De Zonnehof aan de Nesciolaan in Haren geopend. Inmiddels is Woonzorgcentrum de Zonnehof onderdeel van de Noord Nederlandse Coöperatie van Zorgorganisaties (NNCZ) die ook thuiszorg biedt aan de inwoners van Haren en omgeving. Omwonenden kunnen daarnaast in het woonzorgcentrum terecht voor dagbesteding, activiteiten, een kop koffie of een warme maaltijd. Met haar activiteiten legt de NNCZ verbindingen in de buurt en is het actief onderdeel van de lokale gemeenschap van Haren en omgeving.