A
A
A

Gepubliceerd op 19 november,2014

Varkentjes wassen in Woonzorgcentrum Beatrix

Varkentjes wassen in Woonzorgcentrum Beatrix

Gepubliceerd op 19 november,2014

De komende drie weken zal Woonzorgcentrum Beatrix starten met de geldinzamelingsactie (s)teun. Nieuwe bewoners van de in aanbouw zijn(s)teunde appartementen hebben dringend behoefte aan een verbindingsgang.

Woonzorgcentrum Beatrix zamelt geld in voor een verbindingsgang
De realisatie van een verbindingsgang moet een extra service voor de nieuwe bewoners van de 22 nieuwbouw appartementen gaan opleveren. Bewoners die Woonzorgcentrum Beatrix droog en windvrij kunnen bezoeken voor diverse ondersteunende diensten en activiteiten, daar draait de inzamelingsactie om. Vrijwilligers en medewerkers zullen de komende weken bij u in de buurt langsgaan om uw steun voor deze service te vragen.

(S)teun
(S)teun is een nieuwe manier van fondsenwerving. U zult worden gevraagd een varkentje te wassen (lees: krassen). Het bedrag dat u tevoorschijn tovert is uw bijdrage. De bedragen onder de varkentjes (de “teuntjes”) variëren van €0,50 tot maximaal €3,00. Elk (s)teunboekje met 25 teuntjes levert de vereniging maar liefst €50,- op!

Als dank voor uw bijdrage ontvangt u een vel met acht waardecoupons met aantrekkelijke kortingen op pretparken, hotels, winkels, films, fotoafdrukken en nog veel meer. Voor iedereen zit er wel iets leuks tussen.

Op deze manier hoopt Woonzorgcentrum Beatrix snel een verbindingsgang te kunnen financieren. Doe dus mee met de actie (s)teun en let op de groene (s)teunboekjes die binnenkort bij u aangeboden zullen worden.

(S)teunboekjes gemist?
Heeft u onze vrijwilligers en/of medewerkers misgelopen, maar wilt u toch graag meedoen aan de actie? Bezoek dan Woonzorgcentrum Beatrix. De (s)teunboekjes zijn namelijk ook bij de receptie verkrijgbaar!

Voor meer informatie over de actie kunt u contact op nemen met Woonzorgcentrum Beatrix via telefoonnummer 0528 348 248, receptie@wzcbeatrix.nl, of loop gewoon even binnen!

Wilt u dit artikel delen?

Zorgaanbod

De NNCZ biedt u alles op het gebied van zorg en ondersteuning. Van gezamenlijke activiteiten en handige diensten tot specialistische zorg en behandeling. Met de juiste ondersteuning willen wij u helpen op uw vertrouwde plek oud te worden. Maar lukt thuis wonen niet meer, dan bent u van harte welkom in ons woonzorgcentrum.

Magazine NNCZ dichtbij

Wilt u het magazine NNCZ Dichtbij per mail ontvangen? Schrijf u dan hieronder in. Zodra er een nieuwe uitgave van het magazine verschijnt ontvangt u deze per mail.

Magazine NNCZ Dichtbij