A
A
A

Gepubliceerd op 25 maart,2016

Cliënten en medewerkers TSN

Cliënten en medewerkers TSN

Gepubliceerd op 25 maart,2016

Naar aanleiding van het faillissement van TSN berichten wij u het volgende:

Voormalig TSN medewerker

Van de gemeente Hoogeveen hebben wij bericht ontvangen aan welke cliënten de NNCZ is voorgesteld als de nieuwe aanbieder van de hulp bij het huishouden. Wij kunnen ons voorstellen dat het de voorkeur van de cliënt heeft dat de huidige huishoudelijke hulp bij hem/haar blijft werken. Wij onderzoeken hiervoor graag de mogelijkheden.

De cliënten hebben een brief van de Gemeente Hoogeveen ontvangen. Helaas ontbreekt in de brief welke nieuwe thuiszorgaanbieder aan de cliënt wordt voorgesteld. Wij nemen daarom contact op met deze cliënten. Wanneer de cliënt akkoord gaat met het voorstel, dan kan de medewerker contact met ons leggen. Dit is van belang om de vaste medewerker te kunnen behouden. Belangrijk is te melden dat de cliënt de keuze heeft.

Mocht uw cliënt(en) niet zijn toegewezen aan de NNCZ en u wilt toch solliciteren bij ons, dan verzoeken wij u een open sollicitatie in te sturen of op te sturen naar; NNCZ, t.a.v. afd. Personeelszaken, Stephensonstraat 1, 7903 AS Hoogeveen.

Voormalig TSN cliënten

Van de gemeente Hoogeveen hebben wij bericht ontvangen welke cliënten aan ons zijn toegewezen. De cliënten die aan ons zijn toegewezen hebben een brief van de Gemeente Hoogeveen ontvangen. Helaas ontbreekt in de brief wie de nieuwe thuiszorgaanbieder is. Wij nemen daarom contact op met deze cliënten. Wanneer de cliënt akkoord gaat met de NNCZ als voorgestelde aanbieder, dan kan de medewerker contact met ons leggen. Dit is van belang om de vaste medewerker te kunnen behouden. Belangrijk is te melden dat de cliënt de keuze heeft.

Cliënten worden door ons gebeld voor het maken van een afspraak voor een bezoek. Dit wordt schriftelijk bevestigd. Lukt het niet u telefonisch te bereiken, dan zullen we u per brief

Informeren met een voorstel voor een bezoek. In de brief staat opgenomen hoe u ons kunt bereiken. Ook staat in de brief hoe uw vaste hulp zich bij ons kan melden. Dat helpt ons om de vaste hulp waar mogelijk voor u te behouden.

 

Wilt u dit artikel delen?

Zorgaanbod

De NNCZ biedt u alles op het gebied van zorg en ondersteuning. Van gezamenlijke activiteiten en handige diensten tot specialistische zorg en behandeling. Met de juiste ondersteuning willen wij u helpen op uw vertrouwde plek oud te worden. Maar lukt thuis wonen niet meer, dan bent u van harte welkom in ons woonzorgcentrum.

Magazine NNCZ dichtbij

Wilt u het magazine NNCZ Dichtbij per mail ontvangen? Schrijf u dan hieronder in. Zodra er een nieuwe uitgave van het magazine verschijnt ontvangt u deze per mail.

Magazine NNCZ Dichtbij