A
A
A

Gepubliceerd op 21 januari,2015

Start bouw locatie Krakeel

Start bouw locatie Krakeel

Gepubliceerd op 21 januari,2015

In de wijk Krakeel op de plaats waar  ‘de Magneet’ stond, verrijst binnenkort het  ‘Woonservicegebouw’, bestaande uit zorg- en aanleunappartementen van het Jannes van der Sleedenhuis en een winkelruimte voor supermarktketen Lidl.

In september 2013 kondigden de gemeente Hoogeveen en Woonconcept aan dat zowel de verbouw van winkelcentrum Grote Beer als de nieuwbouw van het Jannes van der Sleedenhuis in Krakeel definitief werden opgepakt. Daarna zijn afspraken met de Lidl uitgewerkt en recent zijn de nodige contracten getekend. In nauwe samenwerking met de betrokken partijen heeft HJK architecten uit Groningen het gebouw vervolgens ontworpen.Start bouw Krakeel Jannes van der Sleedenhuis

Zorgorganisatie ‘Jannes van der Sleedenhuis’ gaat – naast algemene ruimten – 18 aanleunappartementen, 36 zorgappartementen en 3 kortdurende opvangplaatsen huren van Woonconcept. De organisatie is erg content met het voornemen tot het starten van de bouw. Roeli Mossel; “het heeft enige tijd geduurd, maar wij zijn blij dat nu ook met de bouw van onze laatste nieuwbouwlocatie gestart kan worden. Het Jannes van der Sleedenhuis zal voor de buurt een wijksteunpunt worden waar wijkbewoners terecht kunnen voor ontmoeting, ontspanning en zorg.”

Start bouw maart 2015

Aannemersbedrijf Bramer B.V. uit Vriezenveen en de installateurs Ten Kate en Van Dorp Installaties willen in maart 2015 beginnen met de bouwwerkzaamheden. Naar verwachting kan het gebouw in september 2016 opgeleverd worden. Rond de zomervakantie gaat de Lidl de nieuwe winkel inrichten en worden de parkeerplaatsen aangelegd.

Wilt u dit artikel delen?

Zorgaanbod

De NNCZ biedt u alles op het gebied van zorg en ondersteuning. Van gezamenlijke activiteiten en handige diensten tot specialistische zorg en behandeling. Met de juiste ondersteuning willen wij u helpen op uw vertrouwde plek oud te worden. Maar lukt thuis wonen niet meer, dan bent u van harte welkom in ons woonzorgcentrum.

Magazine NNCZ dichtbij

Wilt u het magazine NNCZ Dichtbij per mail ontvangen? Schrijf u dan hieronder in. Zodra er een nieuwe uitgave van het magazine verschijnt ontvangt u deze per mail.

Magazine NNCZ Dichtbij