A
A
A

Gepubliceerd op 11 november,2014

Roeli Mossel nieuwe bestuurder NNCZ

Roeli Mossel nieuwe bestuurder NNCZ

Gepubliceerd op 11 november,2014

Roeli Mossel, directeur van de Kwadrantgroep in Friesland, wordt vanaf 1 januari de nieuwe bestuurder van de Noord Nederlandse Coöperatie van Zorginstellingen (NNCZ). Zij volgt Pieter Waninge op die na ruim 37 jaar dienstverband met pensioen gaat.Roeli Mossel nieuwe bestuurder NNCZ

Roeli Mossel heeft jarenlange ervaring binnen de zorg. Momenteel is zij nog directeur van de zorgorganisaties van de Kwadrantgroep, waar De Friese Wouden en Palet onder vallen. De jaren daarvoor heeft ze verschillende rollen binnen meerdere (VVT) organisaties vervuld.

Roeli is enthousiast over haar toekomst bij de NNCZ. “Naast het feit dat de huidige tijd spannend en voor velen (zowel cliënten als professionals) onzeker is in de ouderenzorg, vraagt het juist nu van ons om met de goede dingen bezig te zijn en ons voor te bereiden op nieuwe rollen van zowel burgers als professionals rondom zorg- en welzijnsvraagstukken. Ik lever hier graag een bijdrage aan, waarbij niet alleen maatschappelijk gezien de zorg meer duurzaam ingericht wordt, maar ook de NNCZ daarin een toekomstbestendige positie inneemt en we vanuit onze maatschappelijke opdracht voor veel mensen van waarde kunnen zijn.”

De NNCZ richt zich op het bieden van goede zorg en huisvesting, kleinschalig georganiseerd in een uitnodigende omgeving. Aangesloten bij de NNCZ zijn het Jannes van der Sleedenhuis in Hoogeveen, Woonzorgcentrum Beatrix in Hollandscheveld en Woonzorgcentrum de Zonnehof in Haren.

Wilt u dit artikel delen?

Zorgaanbod

De NNCZ biedt u alles op het gebied van zorg en ondersteuning. Van gezamenlijke activiteiten en handige diensten tot specialistische zorg en behandeling. Met de juiste ondersteuning willen wij u helpen op uw vertrouwde plek oud te worden. Maar lukt thuis wonen niet meer, dan bent u van harte welkom in ons woonzorgcentrum.

Magazine NNCZ dichtbij

Wilt u het magazine NNCZ Dichtbij per mail ontvangen? Schrijf u dan hieronder in. Zodra er een nieuwe uitgave van het magazine verschijnt ontvangt u deze per mail.

Magazine NNCZ Dichtbij