A
A
A

Gepubliceerd op 9 augustus,2016

De Olympische Spelen in Hoogeveen

De Olympische Spelen in Hoogeveen

Gepubliceerd op 9 augustus,2016

De Olympische Spelen zijn in volle gang. Spelen die symbool staan voor verbinding en samen ergens voor gaan. Een mooi evenement om in het klein in Hoogeveen te kopiëren. De woonzorgcentra van de NNCZ (Jannes van der Sleedenhuis Eisenhower, de Vecht, Wolfsbos en Beatrix), en woonwijkcentra van Treant Zorggroep (Olden Kinholt, het Tonckenshuys en Bilderdijk) en de Westerkim houden de komende dagen Olympische Spelen onder hun bewoners.

“Het is prettig om te ervaren hoe we als verschillende organisaties samen kunnen werken. Bij de NNCZ zoeken we altijd zoveel mogelijk de verbinding met andere partijen in de buurt, maar dit evenement is breder en een hele mooie manier van samenwerken tussen organisaties in de omgeving. Daarnaast zijn de spelen voor onze gezamenlijke bewoners een manier om op een ongedwongen manier gedurende een aantal weken samen ergens voor te gaan. De ene bewoner is bijvoorbeeld heel goed in theoretische vragen over de Olympische Spelen en de ander wint met glans een partij jeu de boules. Je ziet de bewoners in hun kracht staan, dat vind ik prachtig”, aldus Dieleke Campmans, mede-organisator van de spelen.

Tot 19 augustus zal er op verschillende locaties door een aantal teams gestreden worden om een bokaal. Oud Olympisch deelnemer Jan Bols zal de bokaal op 19 augustus in Woonzorgcentrum Beatrix in Hollandscheveld uitreiken.

Wilt u dit artikel delen?

Zorgaanbod

De NNCZ biedt u alles op het gebied van zorg en ondersteuning. Van gezamenlijke activiteiten en handige diensten tot specialistische zorg en behandeling. Met de juiste ondersteuning willen wij u helpen op uw vertrouwde plek oud te worden. Maar lukt thuis wonen niet meer, dan bent u van harte welkom in ons woonzorgcentrum.

Magazine NNCZ dichtbij

Wilt u het magazine NNCZ Dichtbij per mail ontvangen? Schrijf u dan hieronder in. Zodra er een nieuwe uitgave van het magazine verschijnt ontvangt u deze per mail.

Magazine NNCZ Dichtbij