A
A
A

Gepubliceerd op 12 juni,2023

NNCZ in coronatijd

NNCZ in coronatijd

Gepubliceerd op 12 juni,2023

Een aantal weken geleden hebben onze medewerkers en vrijwilligers een speciale uitgave van het magazine ‘NNCZ in coronatijd’ ontvangen dat een terugblik geeft op de coronaperiode.   

Het zijn aangrijpende verhalen over hoe onze professionals en een vrijwilliger deze bijzondere periode ervaren hebben. Heel mooi om te zien hoe onze kernwaarde ‘Samen’ (van waarde) eruit springt. We hebben samen voor een onmogelijke opdracht gestaan maar het is mooi om te zien hoe we het samen hebben doorstaan en hoe collega’s elkaar en in werkgebieden elkaar steunden in de zwaarste tijden van de coronapandemie. Ook zijn de verhalen vastgelegd van de acties die we uitgezet hebben en de hulp van extra mensen die we daardoor ontvangen hebben.  

Lees hieronder het magazine:

Wilt u dit artikel delen?

Zorgaanbod

De NNCZ biedt u alles op het gebied van zorg en ondersteuning. Van gezamenlijke activiteiten en handige diensten tot specialistische zorg en behandeling. Met de juiste ondersteuning willen wij u helpen op uw vertrouwde plek oud te worden. Maar lukt thuis wonen niet meer, dan bent u van harte welkom in ons woonzorgcentrum.

Magazine NNCZ dichtbij

Wilt u het magazine NNCZ Dichtbij per mail ontvangen? Schrijf u dan hieronder in. Zodra er een nieuwe uitgave van het magazine verschijnt ontvangt u deze per mail.

Magazine NNCZ Dichtbij