A
A
A

Gepubliceerd op 22 mei,2015

Komt u ook naar de Lentefair in Woonzorgcentrum de Zonnehof?

Komt u ook naar de Lentefair in Woonzorgcentrum de Zonnehof?

Gepubliceerd op 22 mei,2015

Zaterdag 30 mei Lentefair De ZonnehofOm de lente te vieren vindt op zaterdag 30 mei een Lentefair plaats bij Woonzorgcentrum de Zonnehof. Van 13.30 tot 16.30 uur is iedereen welkom om een kijkje te komen nemen.

Lentefair
Onder het genot van een hapje en drankje heeft u de mogelijkheid om rond te snuffelen tussen de vele kraampjes met o.a. woonaccesoires, sieraden, tassen en cadeauartikelen. Ook is er live muziek en een tentoonstelling met oldtimers en oude tractors. Voor de kinderen zijn er volop activiteiten! De Lentefair is voor iedereen vrij toegankelijk.

Wilt u dit artikel delen?

Zorgaanbod

De NNCZ biedt u alles op het gebied van zorg en ondersteuning. Van gezamenlijke activiteiten en handige diensten tot specialistische zorg en behandeling. Met de juiste ondersteuning willen wij u helpen op uw vertrouwde plek oud te worden. Maar lukt thuis wonen niet meer, dan bent u van harte welkom in ons woonzorgcentrum.

Magazine NNCZ dichtbij

Wilt u het magazine NNCZ Dichtbij per mail ontvangen? Schrijf u dan hieronder in. Zodra er een nieuwe uitgave van het magazine verschijnt ontvangt u deze per mail.

Magazine NNCZ Dichtbij