A
A
A

Gepubliceerd op 26 november,2014

Informatiebijeenkomst Woonzorgcentrum Beatrix

Informatiebijeenkomst Woonzorgcentrum Beatrix

Gepubliceerd op 26 november,2014

Zoals u misschien al heeft gezien of gehoord is de bouw van de 22 nieuwe inleunwoningen van Woonzorgcentrum Beatrix op het ogenblik in volle gang. De verwachting is dat medio 2015 de woningen gereed zijn. Bent u geïnteresseerd in zorg, welzijn of wonen van Woonzorgcentrum Beatrix dan nodigen we u graag uit voor een informatiebijeenkomst.

Tijdens de bijeenkomst krijgt u informatie over de nieuwbouw en het verloop van de toewijzing van de woningen. Ook willen we u informeren over de veranderingen in de zorg en is er gelegenheid om vragen te stellen.

Omdat we veel belangstellenden verwachten zijn er  twee bijeenkomsten georganiseerd, namelijk op:
maandag 8 december van 19.00 tot 21.00 uur en
dinsdag 9 december van 14.30 tot 16.30 uur.

Bij een erg grote opkomst zal er nog een derde bijeenkomst worden gepland.

U kunt zich telefonisch via telefoonnummer 0528 348 248 of via onderstaand contactformulier aanmelden tot uiterlijk 3 december. Vermeld bij uw aanmelding uw naam, telefoonnummer, adres, welke datum uw voorkeur heeft en met hoeveel personen u verwacht te komen. [contact-form-7 id=”16″ title=”Contactformulier 1″]

Wilt u dit artikel delen?

Zorgaanbod

De NNCZ biedt u alles op het gebied van zorg en ondersteuning. Van gezamenlijke activiteiten en handige diensten tot specialistische zorg en behandeling. Met de juiste ondersteuning willen wij u helpen op uw vertrouwde plek oud te worden. Maar lukt thuis wonen niet meer, dan bent u van harte welkom in ons woonzorgcentrum.

Magazine NNCZ dichtbij

Wilt u het magazine NNCZ Dichtbij per mail ontvangen? Schrijf u dan hieronder in. Zodra er een nieuwe uitgave van het magazine verschijnt ontvangt u deze per mail.

Magazine NNCZ Dichtbij