A
A
A

Gepubliceerd op 18 april,2023

Het NNCZ verhaal van Marloes Veerman

Het NNCZ verhaal van Marloes Veerman

Gepubliceerd op 18 april,2023

Marloes werkt al sinds haar 17e in de ouderenzorg en startte op 1 april 2013 bij de NNCZ in het voormalige Jannes van der Sleedenhuis aan de Eisenhowerstraat in Hoogeveen als Verzorgende IG. Sindsdien heeft ze een bewonderenswaardig ontwikkelingstraject doorlopen. Marloes volgde bij de NNCZ de mbo-opleiding tot verpleegkundige en werd toen senior verpleegkundige en heeft onlangs de hbo-opleiding Verpleegkundige afgerond. Van senior verpleegkundige is ze, na haar functie als coördinerend verpleegkundige bij bewonersinitiatief Schots & Scheef,  doorgegroeid tot gebiedsleidinggevende in opleiding  in Hollandscheveld en omgeving. “Ik ben ontzettend blij dat de NNCZ mij de kansen en mogelijkheden heeft gegeven om door te groeien in mijn functie. Toen ik in 2013 hier begon, had ik niet gedacht dat ik in 2023 op deze stoel zou zitten. Ik had nooit de intentie om hier terecht te komen, maar ik wilde vooral mijn kennis verbreden, overstijgend denken op verschillende levels. De NNCZ ziet de mens achter de persoon, ik ben niet medewerker nummer zoveel, maar ik ben Marloes.”

Ook werken bij de NNCZ? Kijk op Werkenbij.nncz.nl.

Wilt u dit artikel delen?

Zorgaanbod

De NNCZ biedt u alles op het gebied van zorg en ondersteuning. Van gezamenlijke activiteiten en handige diensten tot specialistische zorg en behandeling. Met de juiste ondersteuning willen wij u helpen op uw vertrouwde plek oud te worden. Maar lukt thuis wonen niet meer, dan bent u van harte welkom in ons woonzorgcentrum.

Magazine NNCZ dichtbij

Wilt u het magazine NNCZ Dichtbij per mail ontvangen? Schrijf u dan hieronder in. Zodra er een nieuwe uitgave van het magazine verschijnt ontvangt u deze per mail.

Magazine NNCZ Dichtbij