A
A
A

Gepubliceerd op 10 april,2015

Burgemeester Loohuis opent Kunstwark in ‘t Park bij locatie Wolfsbos

Burgemeester Loohuis opent Kunstwark in ‘t Park bij locatie Wolfsbos

Gepubliceerd op 10 april,2015

Over twee maanden is het zover: de derde editie van Kunstwark in ‘t Park. Hét amateurkunstfestival van Hoogeveen vindt dit jaar plaats op zaterdag 30 mei tussen 11.00 en 16.00 uur. Na de voorgaande succesvolle editie van Kunstwark in ‘t Park heeft de organisatie dit jaar weer gekozen voor de prettige samenwerking met en de mooie ligging van het Jannes van der Sleedenhuis, locatie Wolfsbos, als locatie van deze amateurkunstmarkt. ‘Wij zijn heel blij dat de opening zal worden verricht door bugemeester Karel Loohuis in samenwerking met kunstenaar Geert Oldenbeuving en de Zuid-Afrikaanse artiest Ha!man’, vertellen Maria Peeters en Desirée Boom namens de organisatie. De optredens tot nu toe bekend zijn: Circustheater Easy, Toneelgroep het Nieuwe Masker, een aantal talentvolle plaatselijke muzikanten, Popkoor Gaia anders en Markiezin van Drenthe. Ook kunnen bezoekers deelnemen aan uiteenlopende workshops. Zo geeft Bep Verwey een workshop mozaïeken, is er doorgeefkunst door Angelique Meulendijk en is er een workshop acrobatiek door Circustheater Easy. Maria en Desirée: ‘We zijn nog op zoek naar meerdere mensen die een workshop willen geven, denk bijvoorbeeld aan bloemschikken.’ Tot nu toe hebben zich veertig deelnemers aangemeld. Ook hiervoor geldt dat meer aanmeldingen welkom zijn.

Opgeven voor Kunstwark in ‘t Park kan via www.facebook.com/KunstwarkintPark, via www.kunstwarkintpark.nl of via kunstwarkintpark@gmail.com.

Bron: Hoogeveensche Courant

Wilt u dit artikel delen?

Zorgaanbod

De NNCZ biedt u alles op het gebied van zorg en ondersteuning. Van gezamenlijke activiteiten en handige diensten tot specialistische zorg en behandeling. Met de juiste ondersteuning willen wij u helpen op uw vertrouwde plek oud te worden. Maar lukt thuis wonen niet meer, dan bent u van harte welkom in ons woonzorgcentrum.

Magazine NNCZ dichtbij

Wilt u het magazine NNCZ Dichtbij per mail ontvangen? Schrijf u dan hieronder in. Zodra er een nieuwe uitgave van het magazine verschijnt ontvangt u deze per mail.

Magazine NNCZ Dichtbij