A
A
A

Gepubliceerd op 19 maart,2020

Op 20 maart sluiten wij om 10.00 de deuren van al onze woonzorgcentra  

Op 20 maart sluiten wij om 10.00 de deuren van al onze woonzorgcentra  

Gepubliceerd op 19 maart,2020

Vanaf morgenvroeg 10.00 uur sluiten we de deuren van al onze woonzorgcentra  

In navolging van het landelijke besluit van het Ministerie Van Volksgezondheid, Welzijn en Sport om alle woonzorgcentra in Nederland te sluiten, sluiten wij vanaf morgen 10.00 uur de deuren van al onze vestigingen.  

Onder de NNCZ-vestigingen vallen alle Jannes van der Sleedenhuizen in Hoogeveen (De Vecht, Krakeel, De Kaap en Wolfsbos), Woonzorgcentrum Beatrix in Hollandscheveld, Woonzorgcentrum Zonnehof in Haren, Woonzorgcentrum Gockingaheem in Noordbroek en Woonzorgcentrum De Nieuwe Wierde in Grijpskerk. Het is voor bezoekers niet toegestaan de vestiging te bezoeken en bewoners mogen het gebouw niet verlaten. Uitzonderingen zijn alleen in overleg mogelijk en zijn uiteraard in de stervensfase van kracht. 

Alle bewoners worden op hun eigen woongroep/ afdelingen en in hun eigen appartementen verzorgd. Ook wordt – waar mogelijk – aandacht besteed aan welzijn. Alhoewel er op dit moment nog geen besmetting geconstateerd is, betekent het wel dat er intern zo weinig mogelijk verplaatsingen zijn om het risico van besmetting met het coronavirus nog verder te beperken. 

Mensen van buiten het gebouw worden nu niet meer toegelaten. Voor zowel bewoners als hun naasten is dat uiteraard zeer vervelend. Daar waar mogelijk stimuleren we contact via telefoon of video (denk aan skype of facetime) 

Voor leveranciers zijn instructies gegeven, de maaltijdchauffeurs blijven maaltijden verstrekken met inachtneming van de richtlijnen m.b.t. hygiëne en afstand houden. 

Idee: Zou het niet leuk zijn wanneer de bewoners de komende weken af en toe een kaartje ontvangen? Heeft u familie in onze woonzorgcentra of wilt u gewoon een kaartje sturen; dat mag te allen tijde! Aandacht voor bewoners, juist in deze gekke tijden, is van harte welkom! De adressen van onze woonzorgcentra vindt u elders op deze site.  

Al onze cliënten, eerste contactpersonen en huurders ontvangen een brief met informatie over wat deze sluiting voor hen betekent.     

Voor vragen aan de NNCZ betreffende het Corona virus en deze maatregel hebben we het volgende telefoonnummer beschikbaar; tel.nr.: 0800- 7076 (7 dagen per week tussen 08.00u – 20.00u) en een email adres: hip@nncz.nl . Ons reguliere nummer (0528- 200200) blijft uiteraard 7x24u beschikbaar voor alle andere vragen. 

 

 

 

 

Wilt u dit artikel delen?

Zorgaanbod

De NNCZ biedt u alles op het gebied van zorg en ondersteuning. Van gezamenlijke activiteiten en handige diensten tot specialistische zorg en behandeling. Met de juiste ondersteuning willen wij u helpen op uw vertrouwde plek oud te worden. Maar lukt thuis wonen niet meer, dan bent u van harte welkom in ons woonzorgcentrum.

Magazine NNCZ dichtbij

Wilt u het magazine NNCZ Dichtbij per mail ontvangen? Schrijf u dan hieronder in. Zodra er een nieuwe uitgave van het magazine verschijnt ontvangt u deze per mail.

Magazine NNCZ Dichtbij