A
A
A

Gepubliceerd op 19 januari,2016

Midwinterkeuring – Samen de winter door

Midwinterkeuring – Samen de winter door

Gepubliceerd op 19 januari,2016

Donderdag 28 januari
Tussen 13.00 – 17.00 uur

Jannes van der Sleedenhuis,
locatie Wolfbos
Valkenlaan 5 in Hoogeveen

 

Op donderdag 28 januari vindt de jaarlijkse midwinterkeuring plaats in het Jannes van der Sleedenhuis, locatie Wolfsbos. Is uw scootmobiel of rollator nog winterbestendig?U kunt het hier gelijk laten nakijken. Ook kunt u uw zicht, gehoor, bloeddruk, bloedsuiker, rijvaardigheid en nog veel meer laten controleren. Laadt u weer op tijdens de reflexzone therapie of ontspan in de kapsalon. Kom samen genieten van de winterse gezelligheid in de vorm van muziek, kniepertjes en andere zaken in winterse sferen! De midwinterkeuring wordt georganiseerd door SWW en het Jannes van der Sleedenhuis, locatie Wolfsbos. Iedereen is van harte welkom. Immers: samen zijn we van waarde!

Samen de winter door Wolfsbos

Wilt u dit artikel delen?

Zorgaanbod

De NNCZ biedt u alles op het gebied van zorg en ondersteuning. Van gezamenlijke activiteiten en handige diensten tot specialistische zorg en behandeling. Met de juiste ondersteuning willen wij u helpen op uw vertrouwde plek oud te worden. Maar lukt thuis wonen niet meer, dan bent u van harte welkom in ons woonzorgcentrum.

Magazine NNCZ dichtbij

Wilt u het magazine NNCZ Dichtbij per mail ontvangen? Schrijf u dan hieronder in. Zodra er een nieuwe uitgave van het magazine verschijnt ontvangt u deze per mail.

Magazine NNCZ Dichtbij