A
A
A

Gepubliceerd op 29 september,2020

29/09/2020 maatregelen coronavirus

29/09/2020 maatregelen coronavirus

Gepubliceerd op 29 september,2020

Het aantal besmettingen met het coronavirus blijft oplopen, ook in het noorden. Op dit moment zijn er geen besmettingen geconstateerd in onze werkgebieden. Wij zijn ons ervan bewust dat deze situatie ineens anders kan zijn. Wij menen daarom extra maatregelen te moeten nemen. 

Op maandag 28 september is besloten dat de zorg voor bewoners die plaatsvindt binnen 1,5 meter met mondneusmasker en handschoenen verleend wordt. Wanneer het door een aandoening van de bewoner niet mogelijk is om 1,5 meter afstand te houden, worden ook bezoekers verzocht een mondneusmasker en handschoenen te dragen (we gaan ervan uit dat deze zelf meegenomen word3n). 

Een belangrijk advies aan iedereen blijft:  

  • Was uw handen regelmatig; 
  • Hoest en nies in de binnenkant van de elleboog; 
  • Schud geen handen; 
  • Gebruik papieren zakdoekjes; 
  • Houd 1,5 meter afstand van anderen; 
  • Vermijd drukte;   
  • Blijf thuis bij klachten (verkouden zijn, hoesten, keelpijn, koorts, etc.);  
  • Bezoek vindt alleen plaats in het appartement van de bewoner. 

Bezoekers vragen wij zich te registreren en hun handen te ontsmetten bij binnenkomst. 

Wanneer u op bezoek wilt komen en zelf klachten heeft die passen bij het coronavirus, dan vragen we ook u om thuis te blijven. We kunnen hierdoor samen de verspreiding van het virus voorkomen.  

Voor vragen aan de NNCZ betreffende het coronavirus is het volgende telefoonnummer tijdens kantooruren beschikbaar; tel.nr.: 0800- 7076. Ons reguliere nummer 0528- 200200 blijft uiteraard 7x24u beschikbaar voor alle andere vragen.  

Wilt u dit artikel delen?

Zorgaanbod

De NNCZ biedt u alles op het gebied van zorg en ondersteuning. Van gezamenlijke activiteiten en handige diensten tot specialistische zorg en behandeling. Met de juiste ondersteuning willen wij u helpen op uw vertrouwde plek oud te worden. Maar lukt thuis wonen niet meer, dan bent u van harte welkom in ons woonzorgcentrum.

Magazine NNCZ dichtbij

Wilt u het magazine NNCZ Dichtbij per mail ontvangen? Schrijf u dan hieronder in. Zodra er een nieuwe uitgave van het magazine verschijnt ontvangt u deze per mail.

Magazine NNCZ Dichtbij