A
A
A

Vledder e.o.

In Vledder en omgeving kunt u levensloopbestendig wonen en leven. In Vledder werken wij nauw samen met Dorpsbelang Vledder, Stichting Onderdak Vledder en Stichting Naobuur. Door de verbinding en de samenwerking is het mogelijk om langer in uw vertrouwde omgeving te kunnen blijven wonen.

Ook het verbinden van informele zorg (geleverd door mantelzorgers, vrijwilligers en dorpsgenoten) en professionele zorg kan door deze intense samenwerking goed worden vormgegeven. Hierdoor zijn we samen tot meer in staat dan ieder voor zich.

De NNCZ biedt alles op het gebied van zorg en ondersteuning. Van gezamenlijke activiteiten en handige diensten tot specialistische zorg en behandeling. Met de juiste ondersteuning willen wij u helpen op uw vertrouwde plek oud te worden. Maar lukt thuis wonen niet meer, dan bent u van harte welkom in ons woonzorgcentrum. Leven zoals u dat wilt, dat is ons uitgangspunt. Samen met u en uw naasten kijken we naar de voor u beste vorm van zorg.

Diensten in Vledder e.o.

Zelfstandig wonen

Volledig zelfstandig wonen kan in een van de aanleunwoningen in Vledder.
Lees verder

Thuiszorg Vledder e.o.

Zelfstandig wonen met ondersteuning thuis.
Lees verder

Personenalarmering

NNCZ ondersteunt u graag zodat u langer thuis kunt blijven wonen in uw vertrouwde omgeving.
Lees verder

Woonzorgcentrum de Borgstee

Als zelfstandig thuiswonen niet meer gaat, dan kunt u wonen in Woonzorgcentrum De Borgstee.
Lees verder
"Door zorg en ondersteuning kan ik langer thuis blijven wonen"

Met behulp van naasten, én zorg en ondersteuning van de NNCZ is het mogelijk om in de vertrouwde omgeving te blijven wonen.

"Ik krijg de specialistische zorg die ik nodig heb en kan in het dorp blijven wonen"

De woonzorgcentra bieden 24-uurs zorg en zijn ontmoetingsplekken voor dorps- en wijkbewoners.

"Ik ga het huis weer uit en ontmoet mensen. Het brengt structuur in mijn leven."

Met de dagontmoeting wil de NNCZ dorp- en wijkbewoners een zinvolle dag bieden, door ze van waarde te laten zijn en deel te laten nemen aan de maatschappij.

Contactformulier

Wilt u meer informatie of heeft u nog vragen naar aanleiding van het lezen van de tekst? Vul dan het contactformulier in. We nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.
Contactformulier