A
A
A

Noordbroek e.o.

In Noordbroek werkt de NNCZ nauw samen met inwoners van het dorp, georganiseerd in de dorpszorgcoöperatie Mit Mekoar en Cosis. Door de verbinding en de samenwerking van met de Dorpszorgcoöperatie Noordbroek wordt het mogelijk om langer in uw eigen vertrouwde omgeving te kunnen blijven wonen met informele- en professionele zorg dichtbij.

Alle inwoners van Noordbroek e.o. zijn welkom om gebruik te maken van de voorzieningen zoals het restaurant, het spreekuur van de huisarts en de dagontmoeting in Gockingaheem. Ook het verbinden van informele zorg (geleverd door mantelzorgers, vrijwilligers en dorpsgenoten) en professionele zorg kan door deze intense samenwerking goed worden vormgegeven, waardoor we samen tot meer in staat zijn dan ieder voor zich. 

De NNCZ biedt u alles op het gebied van zorg en ondersteuning. Van gezamenlijke activiteiten en handige diensten tot specialistische zorg en behandeling. Met de juiste ondersteuning willen wij u helpen op uw vertrouwede plek oud te worden. Maar lukt thuis wonen niet meer, dan bent u van harte welkom ins ons woonzorgcentrum. Leven zoals u dat wilt, dat is ons uitgangspunt. Samen met u en uw naasten kijken we naar de voor u beste vorm van zorg.

Diensten in Noordbroek e.o.

Zelfstandig wonen

Volledig zelfstandig wonen kan in een van onze aanleunwoningen in Noordbroek.
Lees verder

Thuiszorg Noordbroek e.o.

Zelfstandig wonen met ondersteuning thuis.
Lees verder

Dagontmoeting Noordbroek

Wilt u liever samen eten, een spelletje doen en samen met anderen de dag doorbrengen?
Lees verder

Gockingaheem

Als zelfstandig thuiswonen niet meer gaat, dan kunt u wonen in het woonzorgcentrum Gockingaheem.
Lees verder

Personenalarmering

NNCZ ondersteunt u graag zodat u langer thuis kunt blijven wonen in uw vertrouwde omgeving.
Lees verder
"Door zorg en ondersteuning kan ik langer thuis blijven wonen"

Met behulp van naasten, én zorg en ondersteuning van de NNCZ is het mogelijk om in de vertrouwde omgeving te blijven wonen.

"Ik krijg de specialistische zorg die ik nodig heb en kan in het dorp blijven wonen"

De woonzorgcentra bieden 24-uurs zorg en zijn ontmoetingsplekken voor dorps- en wijkbewoners.

"Ik ga het huis weer uit en ontmoet mensen. Het brengt structuur in mijn leven."

Met de dagontmoeting wil de NNCZ dorp- en wijkbewoners een zinvolle dag bieden, door ze van waarde te laten zijn en deel te laten nemen aan de maatschappij.

Contactformulier

Wilt u meer informatie of heeft u nog vragen naar aanleiding van het lezen van de tekst? Vul dan het contactformulier in. We nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.
Contactformulier