A
A
A

Bezoek Zonnehof Haren niet mogelijk i.v.m. quarantaine

Geactualiseerd op 28 november, 2020

In Woonzorgcentrum de Zonnehof heeft het coronavirus zich uitgebreid naar een tweede verdieping. Om de kans op verdere uitbreiding met het coronavirus te beperken gaan alle bewoners van het woonzorgcentrum uit voorzorg in quarantaine.

Was vaak je handen.

Hoest en nies in je elleboog.

Klachten? Blijf thuis en doe een zelftest.

Klachten? Blijf thuis en doe een zelftest.

Haal een vaccin, booster- of herhaalprik.

In verband met de quarantaineperiode is het de eerste tijd niet mogelijk om het woonzorgcentrum te bezoeken. Wij begrijpen dat dit uiterst vervelend is. Wanneer er sprake is van ernstig zieke bewoners, is uiteraard in overleg met onze professionals bezoek mogelijk. Wij doen er alles aan om deze periode voor de bewoners zo rustig mogelijk te laten verlopen en waar mogelijk het contact via beeldbellen tot stand te brengen.

Voor vragen aan de NNCZ betreffende het coronavirus is het volgende telefoonnummer tijdens kantooruren beschikbaar; tel.nr.: 0800-7076 en het e-mailadres hip@nncz.nl. Ons reguliere nummer 0528-200200 blijft uiteraard 7x24u beschikbaar voor alle andere vragen.

Wilt u dit artikel delen?

Andere berichtgeving

Zorgaanbod

De NNCZ biedt u alles op het gebied van zorg en ondersteuning. Van gezamenlijke activiteiten en handige diensten tot specialistische zorg en behandeling. Met de juiste ondersteuning willen wij u helpen op uw vertrouwde plek oud te worden. Maar lukt thuis wonen niet meer, dan bent u van harte welkom in ons woonzorgcentrum.

Magazine NNCZ dichtbij

Wilt u het magazine NNCZ Dichtbij per mail ontvangen? Schrijf u dan hieronder in. Zodra er een nieuwe uitgave van het magazine verschijnt ontvangt u deze per mail.

Magazine NNCZ Dichtbij