Samen van waarde

Zelfstandig wonen in Noordbroek

Wilt u volledig zelfstandig wonen, maar wel gebruikmaken van de diensten van het woonzorgcentrum Gockingaheem? Dat kan in onze aanleunwoningen bij het zorgcentrum. U woont hier zelfstandig, u kunt bijvoorbeeld zelf koken en uw wasgoed verzorgen. Ook gezamenlijk verblijf met partner is mogelijk. Als u of uw partner ondersteuning nodig heeft, dan kunt u op het woonzorgcentrum rekenen voor diensten als huishoudelijke ondersteuning, verzorging en verpleging. Voor naasten en andere betrokkenen is er de mogelijkheid om te blijven logeren, inclusief maaltijdvoorziening.

Zelfstandig wonen met zorg is mogelijk op basis van Zvw (Zorgverzekeringswet), Wmo (Wet maatschappelijke ondersteuning), Wlz (Wet langdurige zorg), VPT (Volledig Pakket Thuis) of MPT (Modulair Pakket Thuis). 

Gebruik faciliteiten woonzorgcentrum

Als bewoner van een aanleunwoning kunt u ook gebruik maken van alle faciliteiten van het woonzorgcentrum zoals het gezellige restaurant. Zo woont u zelfstandig, maar hebt u onze diensten altijd dichtbij, 24 uur per dag.

Meer informatie over zelfstandig wonen in Noordbroek?

Neem dan contact met ons op door onderstaand contactformulier in te vullen. U ontvangt zo spoedig mogelijk een reactie van ons. Onze privacyverklaring vindt u hier.

    Naam*

    E-mail *

    Telefoon

    Uw bericht