Samen van waarde

Zelfstandig wonen in Grijpskerk

Wilt u volledig zelfstandig wonen, maar wel gebruikmaken van de diensten van het woonzorgcentrum? Dat kan in onze aanleunwoningen bij het zorgcentrum. U woont hier zelfstandig, net als in een gewone huur- of koopwoning. Ook gezamenlijk verblijf met partner is mogelijk. Als u of uw partner ondersteuning nodig heeft, dan kunt u op het woonzorgcentrum rekenen voor diensten als huishoudelijke ondersteuning, verzorging en verpleging. Voor naasten en andere betrokkenen is er de mogelijkheid om te blijven logeren, inclusief maaltijdvoorziening.

Zelfstandig wonen met zorg is mogelijk op basis van Zvw (Zorgverzekeringswet), Wmo (Wet maatschappelijke ondersteuning), Wlz (Wet langdurige zorg), VPT (Volledig Pakket Thuis) of MPT (Modulair Pakket Thuis). 

Gebruik faciliteiten woonzorgcentrum

Als bewoner van een aanleunwoning kunt u ook gebruik maken van alle faciliteiten van het woonzorgcentrum zoals het restaurant, het winkeltje etc. Zo woont u zelfstandig, maar hebt u onze diensten altijd dichtbij, 24 uur per dag.

Beschikbare woningen zelfstandig wonen Grijpskerk

Grijpskerk Aantal wachtenden  
Aanleunwoning 3  
     

Laatst bijgewerkt: 06/01/2023

Meer informatie over zelfstandig wonen in Grijpskerk?

Neem dan contact met ons op door onderstaand contactformulier in te vullen. U ontvangt zo spoedig mogelijk een reactie van ons. Onze privacyverklaring vindt u hier.

    Naam*

    E-mail *

    Telefoon

    Uw bericht