Samen van waarde

Zelfstandig wonen in Hoogeveen

Wilt u volledig zelfstandig wonen, maar wel gebruikmaken van de diensten van het woonzorgcentrum? Dat kan in onze in- en aanleunwoningen. De aanleunwoningen staan in de buurt van het woonzorgcentrum. De inleunwoningen zijn gevestigd in het woonzorgcentrum. U woont hier zelfstandig, net als in een gewone huur- of koopwoning. Ook gezamenlijk verblijf met partner is mogelijk. Als u of uw partner ondersteuning nodig heeft, dan kunt u op het woonzorgcentrum rekenen voor diensten als huishoudelijke ondersteuning, verzorging en verpleging. Voor naasten en andere betrokkenen is er de mogelijkheid om te blijven logeren, inclusief maaltijdvoorziening.

Zelfstandig wonen met zorg is mogelijk op basis van Zvw (Zorgverzekeringswet), Wmo (Wet maatschappelijke ondersteuning), Wlz (Wet langdurige zorg), VPT (Volledig Pakket Thuis) of MPT (Modulair Pakket Thuis). 

Gebruik faciliteiten woonzorgcentrum

Als bewoner van een aanleunwoning kunt u ook gebruik maken van alle faciliteiten van het woonzorgcentrum zoals het restaurant etc. Zo woont u zelfstandig, maar hebt u onze diensten altijd dichtbij, 24 uur per dag.

Overzicht NNCZ appartementen in Hoogeveen

 • Inleunwoningen De Weide
 • Inleunwoningen Wolfsbos
 • Aanleunwoningen Centrum
 • Aanleunwonigen Krakeel
 • Woningen in De Meteoor (Krakeel)

Beschikbare woningen zelfstandig wonen Hoogeveen

Appertementen Aantal wachtenden  
De Weide in-/aanleunwoning 6  
     
 Wolfsbos Inleunwoning 6  
     
Centrum Aanleunwoning 10  
     
 Krakeel in-/aanleunwoning 4  
     
 De Meteoor 5  

Laatst bijgewerkt: 27/02/2023

Meer informatie over zelfstandig wonen in Hoogeveen?

Neem dan contact met ons op door onderstaand contactformulier in te vullen. U ontvangt zo spoedig mogelijk een reactie van ons. Onze privacyverklaring vindt u hier.

  Naam*

  E-mail *

  Telefoon

  Uw bericht