Samen van waarde

Zelfstandig wonen in Hollandscheveld

Wilt u volledig zelfstandig wonen, maar wel gebruikmaken van de diensten van het woonzorgcentrum? Dat kan in onze inleunwoningen, gevestigd in het woonzorgcentrum. Of in de aanleunwoningen De Rieg en De Veldershof. De aanleunwoningen staan in de buurt van het woonzorgcentrum. U woont hier zelfstandig, net als in een gewone huur- of koopwoning. Als u of uw partner ondersteuning nodig heeft,
dan kunt u op het woonzorgcentrum rekenen voor diensten als huishoudelijke ondersteuning, verzorging en verpleging.

De Rieg

De Rieg bestaat uit 22 zeer ruimte appartementen voor mensen met een woonbehoefte en een zorgvraag, waarbij zelfstandig wonen van kracht blijft. Het nieuwe complex is middels een gang verbonden met Woonzorgcentrum Beatrix.

De Veldershof

De Veldershof is een wooncomplex dat nabij Woonzorgcentrum Beatrix ligt. Ouderen wonen hier zelfstandig, eventueel met ondersteuning in de vorm van zorg en huishoudelijke hulp. Ook bieden wij aan de bewoners van de Veldershof de ruimte om deel te nemen aan het dagbestedingsprogramma
binnen Woonzorgcentrum Beatrix.

Gebruik faciliteiten woonzorgcentrum

Als bewoner van een aanleunwoning kunt u ook gebruik maken van alle faciliteiten van het woonzorgcentrum zoals het restaurant, het winkeltje etc. Zo woont u zelfstandig, maar hebt u onze diensten altijd dichtbij, 24 uur per dag.

Beschikbare woningen zelfstandig wonen Hollandscheveld

Hollandscheveld Aantal wachtenden  
Inleunwoningen 15  
Aanleunwoningen
De Rieg
De Veldershof
9
3
 

Laatst bijgewerkt: 13/07/2018

Zelfstandig wonen Hollandscheveld

Zelfstandig wonen in Hollandscheveld

Meer informatie over zelfstandig wonen in Hollandscheveld?

Neem dan contact met ons op door onderstaand contactformulier in te vullen. U ontvangt zo spoedig mogelijk een reactie van ons. Onze privacyverklaring vindt u hier.

Naam*

E-mail *

Telefoon

Uw bericht