Samen van waarde

Woonzorgcentrum De Borgstee

Verblijf in Woonzorgcentrum De Borgstee 

Als zelfstandig thuiswonen niet meer gaat, dan kunt u wonen in Woonzorgcentrum De Borgstee in Vledder. De Borgstee heeft 16 appartementen, waarvan 8 appartementen voor regulier verblijf met Wlz indicatie (Wet langdurige zorg). Uw appartement kunt u naar eigen smaak en stijl inrichten. Onze medewerkers kunnen u 24 uur per dag zorg, ondersteuning en behandeling bieden.  

Samenwerking met de gemeenschap van Vledder

In Vledder werkt de NNCZ nauw samen met Dorpsbelang Vledder, Stichting Onderdak Vledder en Stichting Naobuur. Door de verbinding en de samenwerking wordt het mogelijk om langer in uw eigen vertrouwde omgeving te kunnen blijven wonen. Ook het verbinden van informele zorg (geleverd door mantelzorgers, vrijwilligers en dorpsgenoten) en professionele zorg kan door deze intense samenwerking goed worden vormgegeven, waardoor we samen tot meer in staat zijn dan ieder voor zich. 

Samen kijken naar uw wensen 

Samen met u en uw naasten wordt gekeken naar wat uw wensen zijn, wat noodzakelijk is en hoe wij dat u het beste kunnen aanbieden. Ook gezamenlijk verblijf met partner is mogelijk. Voor naasten en andere betrokkenen is er de mogelijkheid om te blijven logeren, inclusief maaltijdvoorziening. 

Een deel van de cliënten in De Borgstee woont vanwege hun aandoening in kleine woonleefgroepen, waarmee privacy van het eigen appartement gecombineerd wordt met de structuur, opvang, veiligheid en de dagelijkse activiteiten binnen de woonleefgroep. De overige bewoners hebben een eigen appartement en maken indien gewenst gebruik van de algemene ruimtes voor ontmoeting, samen eten en activiteiten. Een deel van het gebouw is bedoeld voor mensen die tijdelijk ondersteuning nodig hebben en daarna weer naar huis gaan. 

Woonzorgcentrum De Borgstee en het dorp 

Inwoners van Vledder kunnen in De Borgstee terecht voor advies en informatie, maar kunnen ook gebruik maken van het activiteitenaanbodOntmoeting, verbinding, ondersteuning; zo willen wij u helpen zelfstandigheid zoveel en zo lang mogelijk te behouden en te leven zoals u dat wenst. 

Virtuele tour De Borgstee

Bent u benieuwd hoe onze woonzorgcentra er van binnen uitzien? U kunt in al onze vestigingen rondkijken via een virtuele rondleiding. Als u op de foto hieronder klikt, opent u de virtuele tour van De Borgstee in Vledder.

Beschikbare woningen woonzorgcentrum Borgstee

Woonzorgcentrum De Borgstee Aantal wachtenden  
Zorg met verblijf

       Psychogeriatrie

        Somatiek

 

1

2

 

Laatst bijgewerkt: 06/01/2023

Meer informatie over woonzorgcentrum De Borgstee?

Neem dan contact op met medewerkers van ons klantadviescentrum.

Algemeen
Tel. 0528 200 200
info@nncz.nl

Klantadviescentrum
Tel. 0528 200 205
klantadvies@nncz.nl

Onze privacyverklaring vindt u hier.