Samen van waarde

Woonzorgcentrum Beatrix

Verblijf in woonzorgcentrum Beatrix

Als zelfstandig thuiswonen niet meer gaat, dan kunt u wonen in het Woonzorgcentrum Beatrix (WZC Beatrix) in Hollandscheveld. Er zijn in het WZC mooie nieuwe appartementen waar kleinschaligheid, professionele en liefdevolle zorg voorop staan. Uw appartement kunt u naar eigen smaak en stijl inrichten. Onze medewerkers kunnen u 24 uur per dag ondersteuning en behandeling bieden.

Samen kijken naar uw wensen

Samen met u en uw naasten wordt gekeken naar wat uw wensen zijn, welke noodzakelijk zijn en hoe wij u de zorg het beste kunnen aanbieden. Bewoners van het Beatrix wonen en leven in kleine woonleefgroepen, waarmee privacy van het eigen appartement gecombineerd wordt met de structuur, opvang en de dagelijkse activiteiten binnen de woonleefgroep. Ook gezamenlijk verblijf met partner is mogelijk. Voor naasten en andere betrokkenen is er de mogelijkheid om te blijven logeren, inclusief maaltijdvoorziening.

Faciliteiten woonzorgcentrum

Alle algemene voorzieningen in het woonzorgcentrum staan ook ter beschikking voor inwoners van de wijk of de buurt. U kunt daarbij bijvoorbeeld denken aan ons restaurant, het activiteitenaanbod en advies en informatie. Ontmoeting, verbinding, ondersteuning; zo willen wij u helpen uw zelfstandigheid zoveel en zo lang mogelijk te behouden en te leven zoals u dat wenst.

Bent u benieuwd hoe onze woonzorgcentra er van binnen uitzien? U kunt in al onze vestigingen rondkijken via een virtuele rondleiding. Als u op de foto hieronder klikt, opent de tour door het Woonzorgcentrum Beatrix vanzelf!

Beschikbare woningen WZC Beatrix

Woonzorgcentrum Beatrix
Aantal wachtenden  
Zorg met verblijf

       Psychogeriatrie

       Somatiek

 

3

2

 

Laatst bijgewerkt: 27/02/2023

Contactgegevens Woonzorgcentrum Beatrix

Woonzorgcentrum Beatrix
Riegshoogtendijk 59
7913 TZ  Hollandscheveld
Tel: 0528 348 248

Woonzorgcentrum Beatrix

Woonzorgcentrum Beatrix

Meer informatie over Woonzorgcentrum Beatrix?

Neem dan contact op met medewerkers van ons klantadviescentrum.

Algemeen
Tel. 0528 200 200
info@nncz.nl

Klantadviescentrum
Tel. 0528 200 205
klantadvies@nncz.nl

Onze privacyverklaring vindt u hier.