Samen van waarde

Herstelhotel Hoogeveen

In het Herstelhotel kunnen mensen terecht waarvan de mantelzorg de nodige zorg tijdelijk even niet kan bieden. Ook mensen die zich thuis tijdelijk niet zelfstandig kunnen redden als gevolg van ziekte of omdat ze moeten herstellen van een ziekte of een medische ingreep kunnen terecht in het Herstelhotel Hoogeveen.

Samenwerking Herstelhotel Hoogeveen

We werken nauw samen met huisartsen. Het Herstelhotel is gevestigd in een aparte vleugel van het Jannes van der Sleedenhuis De Kaap. Het Herstelhotel biedt een rustige en gastvrije omgeving waarin samen met u gewerkt wordt naar terugkeer naar huis.

Persoonlijke verzorging

Naast een team van actieve vrijwilligers is er een vast zorgteam dat u de nodige persoonlijke verzorging biedt. Lees ook: ‘Succesvol Herstelhotel Hoogeveen gaat door op nieuwe locatie’ en ‘EenVandaag besteedt aandacht aan Herstelhotel Hoogeveen’.

Bent u benieuwd hoe het Herstelhotel Hoogeveen er van binnen uitzien? U kunt rondkijken via een virtuele rondleiding. Als u op de foto hieronder klikt, opent de tour door het Herstelhotel Hoogeveen vanzelf!

Kijk voor meer informatie op: www.herstelhotelhoogeveen.nl